Menu
 

"SEB banka" piešķīrusi 6,1 miljonu eiro jaunu veikalu "top!" būvniecībai un renovācijai, arī Zvejniekciemā un Ādažos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

"SEB banka" piešķīrusi 6,1 miljonu eiro aizdevumu SIA “Firma Madara 89 īpašumi”, kas paredzēts jaunu veikalu "top!" būvniecībai un renovācijai Cēsīs, Jaunpiebalgā, Grundzālē, Aknīstē, Zvejniekciemā un Ādažos.

2023.gada nogalē un 2024.gada sākumā pircējiem būs pieejami trīs jaunuzcelti veikali – Jaunpiebalgā, Grundzālē un Aknīstē. Atverot jaunos veikalus, šajās pilsētās tiks slēgti šobrīd jau esošie "mini top!" veikali, kas ir mazāki kvadratūras ziņā, ar mazāku sortimentu un novecojušu infrastruktūru.

Tāpat ieplānoti divi pilnīgi jauni veikali Zvejniekciemā un Ādažos, kuru atvēršana plānota 2024.gada nogalē un 2025.gada sākumā, vēsta bankā. Jaunie veikali būs plaši, būvēti izmantojot mūsdienīgus risinājumus, veikali tiks aprīkoti ar energoefektīvām iekārtām un apgaismojumu, tiks izbūvētas arī telpas darbiniekiem, izveidota noliktava un sakārtota preču piegāde. Līdz ar plašāku tirdzniecības zāli tiks piedāvāts plašāks preču klāsts, tostarp vietējā top! gatavie kulinārijas un konditorejas izstrādājumi.

“Projekti tiek attīstīti, uzklausot iedzīvotāju ieteikumus, tiecoties uz ilgtspēju, kā arī veikalu tīkla top! un reģionu attīstību, tīkla standartizāciju. Lai pircēji ikvienā veikalā top! spētu ātri un viegli orientēties, visu jauno veikalu tirdzniecības zāles un ēkas eksterjers būs ļoti līdzīgs. Katra  veikala kopējā platība – ēka, zeme, iekārtas – sasniegs 550 m2, tirdzniecības zālei veidojot lielāko daļu – 335m2,” pastāstīja veikalu tīkla "top!" valdes locekle Ilze Priedīte.

"Svarīgi, ka projekta ietvaros tiks labiekārtota arī veikala apkārtne – iestādīti jauni augi, izveidotas autostāvvietas, pie daļas veikalu ieplānotas arī elektroauto uzlādes stacijas, tiks uzstādītas pašapkalpošanās kases, lielāka tilpuma taromāti, tekstila šķirošanas konteineri, pakomāti, ceptuves un cita veida pakalpojumi pircēju ērtībām."

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.