Menu
 

No piektdienas satiksmei atvērts Ķekavas ielas sākumposms līdz Baložu aplim

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - Latvijas Valsts ceļi Ilustrācija - Latvijas Valsts ceļi

Turpinot Ķekavas apvedceļa būvdarbus, no piektdienas, 25. augusta, satiksmei atkal būs atvērts Ķekavas ielas sākumposms paralēli Bauskas šosejai (A7) no Mežmalas ielas līdz Baložu aplim. Savukārt Ķekavas iela no Baložiem līdz Everesta ielai, kā līdz šim, būs pilnībā slēgta satiksmei. VSIA “Latvijas Valsts ceļi” aicina autovadītājus sekot līdzi norādēm.

Citur Bauskas šosejas (A7) posmā no Rīgas līdz Katlakalnam saglabāsies līdzšinējā satiksmes organizācija:

- transporta kustība pa pārbūvēto Bauskas šosejas posmu ar vienu braukšanas joslu katrā virzienā;

- sabiedriskā transports, kā līdz šim, līdz Baložu aplim brauks pa Ķekavas ielu; no Baložu apļa līdz Bauskas šosejai – pa pārbūvēto Bauskas šosejas posmu;

- satiksmei pilnībā atvērts Valdlauču apļveida satiksmes mezgls;

- no Baložiem / Rāmavas uzbraukšanai uz Bauskas šosejas Ķekavas virzienā satiksme tiks organizēta pa jaunizbūvēto Baložu ielas apļa atzaru;

- virzienā no Rīgas nobraukšanai uz Baložiem /  Rāmavu satiksme pa jaunizbūvēto nobrauktuvi no Bauskas šosejas (A7) uz Baložu ielas apli.

- vietā, kur sākās Ķekavas apvedceļa jaunbūve, satiksme Ķekavas virzienā tiks organizēta pa rampu pāri Ķekavas apvedceļam, pēc tam pa jaunizbūvēto paralēlo ceļu un apli pie Naudītes ielas.

Realizējot Ķekavas apvedceļa projektu, tiks izbūvēti gandrīz 100 km joslas kilometru un ieklātas 220 000 tonnas asfalta. Trases būvniecībā arī tiks izmantots 450 000 tonnu dolomīta un granīta šķembu, kā arī 520 000 m3 smilts.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.