Menu
 

"Super Nova" futbolisti Salaspilī iesit pirmie, pēc tam ielaiž sešus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Sanita Ieva Sparāne Foto – Sanita Ieva Sparāne

Šķiršanās no līdzšinējā galvenā trenera Aleksandra Koliņko nav mainījusi sporta kluba “Super Nova”/Salaspils komandas sniegumu – svētdien savā laukumā Latvijas futbola  virslīgas 17.kārtas spēlē pret RFS vienību salaspilieši piedzīvoja sagrāvi, kas viņiem bija 14.zaudējums sezonā.

Mačs mājiniekiem gan sākās daudzsološi – jau 8.minūtē Jevgeņijs Miņins no soda laukuma vidus trieca bumbu vārtu tīklā un izvirzīja “Super Nova” vadībā. Vadībā laukuma saimnieki bija 12 minūtes, bet pēc pārtraukuma RFS futbolisti pilnībā kontrolēja spēles gaitu un, spēlējot pa vējam, iesita vēl piecus golus (vienus ar sāncenšu palīdzību). Četrus un vairāk vārtus vienā spēlē Salaspils komanda šogad virslīgā ielaidusi jau sešas reizes.

Turnīra tabulā līderiem “Riga FC” ir 45 punkti, RFS ir četri punkti mazāk, bet trešajā pozīcijā esošie čempioni “Valmiera FC” no līderiem atpaliek jau par 19 punktiem. Ceturtajā vietā ir Ķekavas “Auda” (22 p.), bet SK “Super Nova”/Salaspils ir septiņi punkti un pēdējā desmitā aile sešus punktus aiz tuvākajiem konkurentiem “BFC Daugavpils”.

Latvijas pirmās jeb Nākotnes līgas devītajā kārtā Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” un virslīgas līdervienības “Riga FC” dublieru cīņā vārti no spēles netika gūti, un mača likteni izšķira rīdzinieku realizētais 11 metru soda sitiens 59.minūtē – mājiniekiem zaudējums 0:1. Tabulā “Olaine” ar 11 punktiem deviņās spēlēs ieņem astoto vietu.

Tikai viens vārtu guvums tika fiksēts arī Latvijas otrās līgas Rietumu grupas spēlē, kurā futbola kluba “Liepāja” otrā komanda uzņēma Mārupes sporta centra futbolistus. Piecas minūtes pirms pirmā puslaika beigām precīzi bija liepājnieki, kuri sagādāja mārupiešiem otro neveiksmi sezonā 0:1. Tabulā Mārupes komanda ir otrajā vietā (15 p.) punktu aiz līderiem FS “Jelgava-2”, bet pēdējā astotajā vietā ar septiņiem zaudējumiem ir FK “Ķekava/Auda”.

Otrās līgas Austrumu grupā bēdīgi klājas futbola klubam “Salaspils”, kas septiņos mačos nopelnījis tikai vienu punktu. Pēdējā spēlē viesos kaimiņu novadā pie “Ogre United” futbolistiem salaspilieši jau 10.minūtē bija zaudētājos 0:3 un beigās piedzīvoja sagrāvi 0:8. Tabulā viņi ir pēdējie.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.