Menu
 

Līdz 28.septembrim var pieteikt savu biznesa ideju "SEB" grantu programmā "(ie)dvesma"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Vēl līdz 28. septembrim gan strādājoši uzņēmumi, gan vēl neīstenotu biznesa ideju autori var iesniegt savus pieteikumus “SEB” grantu programmā “(ie)dvesma” un pretendēt uz atbalstu līdz 10 000 eiro esošā biznesa attīstīšanai vai arī jauna uzņēmuma izveidei. Kopējais grantu apmērs paredzēts līdz 70 000 eiro.

Grantu programmu “(ie)dvesma” jau septīto gadu “SEB banka” īsteno kopā ar Jūrmalas pilsētu, Ķekavas, Mārupes, Olaines, Ropažu un Siguldas novadiem, un līdz šim atbalstu savas biznesa idejas īstenošanai saņēmuši jau 48 uzņēmēji.

Konkursā var pieteikties gan privātpersonas, kas vēl tikai plāno uzsākt savu biznesu, gan arī jau esoši uzņēmumi, kas veic vai plāno veikt saimniecisko darbību kādā no grantu programmā iesaistītajām pašvaldībām un dibināti pirms ne vairāk kā trim gadiem. 

Saņemto pieteikumu atlase notiks trīs kārtās, izvērtējot gan to atbilstību programmas kritērijiem, gan biznesa plānu un idejas potenciālu. Rezultātu paziņošana un uzvarētāju apbalvošana notiks novembrī.

“Programma sniedz ne vien finansiālu atbalstu, bet palīdz pašam uzņēmējam gūt pārliecību par savas idejas dzīvotspēju, saņemot atgriezenisko saiti no dažādu jomu ekspertiem. Turklāt grants daudziem jauna biznesa uzsācējiem ir kā pēdējais grūdiens uzdrīkstēties un spert pirmo soli, jo tā ir atbalsta summa, kas nav jāatmaksā un nerada slogu jaunajam uzņēmumam,” saka “SEB bankas” Mazo un vidējo uzņēmumu finansēšanas vadītājs Ģirts Priede.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.