Menu
 

Kaimiņu duelī Salaspils handbolisti ar minimālu starpību piekāpjas ogrēniešiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Salaspils sporta skola Foto - Salaspils sporta skola

Latvijas handbola pirmās līgas turnīrā kaimiņu novadu komandu savstarpējā spēlē otrdien Salaspilī vietējās sporta skolas handbolisti ar vienu vārtu starpību piekāpās Ogres novada sporta centra/handbola kluba “Ogre” vienībai.

Salaspilieši ar pirmajām minūtēm uzņēmās vadību un puslaika vidū bija panākuši četru vārtu pārsvaru (11:7). Taču pagalam neveiksmīgi aizvadīja pirmā puslaika otro pusi un nonāca zaudētājos 12:15.

Pēc pārtraukuma spēle izlīdzinājās un starpība ilgu laiku turējās 3-4 precīzu metienu robežās. Līdz puslaika vidū ar 6:2 izrāvienu Salaspils jaunie handbolisti beidzot panāca izlīdzinājumu – 27:27 deviņas minūtes līdz beigām. Tomēr vadību atgūt laukuma saimniekiem tā arī neizdevās, un nervozā galotnē Ogres komanda nosargāja minimālu pārsvaru – 29:30.

Mājinieku labā pa četriem vārtiem guva Rainers Gailums, Kristaps Štālmanis, Mārcis Karašovs un Raivo Ozols. Savukārt Nils Remess un Matīss Strautnieks katrs realizēja visus trīs metienus.

ONSC/HK “Ogre” nu ir divas uzvaras pirmajās divās spēlēs, bet salaspiliešiem viena uzvara un viens zaudējums. Neveiksmi pagaidām vienīgajā mačā piedzīvojuši Ulbrokas sporta kluba handbolisti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.