Menu
 

"Super Nova" futbolisti Valmierā pārtrauc septiņu zaudējumu sēriju (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Jānis Līgats Foto – Jānis Līgats

Vietu virslīgā jau zaudējušie sporta kluba “Super Nova”/Salaspils futbolisti trešdien izbraukuma spēlē cīnījās neizšķirti ar pašreizējiem čempioniem “Valmiera FC”, pārtrauca septiņu zaudējumu sēriju un atņēma pretiniekiem svarīgus punktus cīņā par vietu Eiropas klubu turnīros.

Neizšķirts pēc pirmā puslaika bija gluži taisnīgs rezultāts. Favorīti valmierieši, kuriem punkti bija nepieciešami daudz vairāk, laukumā nebūt nebija klasi pārāki. Lai arī 13.minūtē viņi pirmie izvirzījās vadībā, salaspilieši pelnīti panāca izlīdzinājumu 20 minūtes vēlāk pēc Jevgeņija Miņina sitiena un veiksmīga rikošeta. Tikai pēdējās desmit minūtēs Valmieras futbolistiem izdevās sarīkot ofensīvu, tomēr viesi pacietīgi nospēlēja aizsardzībā un nosargāja līdzsvaru rezultātā – 1:1.

SK “Super Nova”/Salaspils ar 9 punktiem 30 spēlēs ieņem pēdējo desmito vietu bez cerībām pakāpties augstāk. Pirmās divas vietas ieņem “Riga FC” (74 p.) un RFS (71), trešā ir Ķekavas “Auda” (48 p.), kas cīņā par trešo vietu par trim punktiem apsteidz “Valmiera FC” un par pieciem futbola klubu “Liepāja”.

Rīgas čempionu jeb Latvijas trešās līgas Centra grupas uzvarētāju statusā vēl vienu uzvaru svinējuši Jaunatnes futbola kluba “Daugava”/Salaspils Futbola skolas spēlētāji, kuri pēdējā kārtā savās mājās ar 3:2 pārspēja Apvienotās futbola akadēmijas “Olaine” otro komandu. Uzvarētājiem vārtus guva Sandis Švāns, Vadims Kuprijanovs un Edgars Zemītis, olainiešu rindās izcēlās Dāvis Krievāns un Timurs Buglakovs.

Vēl vienā šī turnīra spēlē Babītes sporta kluba futbolisti Salaspilī cieta sagrāvi 2:8 pret FK “Beitar” dublieriem, kaut otrā puslaika sākumā zaudēja vēl tikai 2:3. Viesiem precīzi sita Arturs Avins un Daniils Trjahovs.

JFK “Daugava”/Salaspils FS aizvadītajās 22 spēlēs svinēja 19 uzvaras un savāca 59 punktus. 10 punkti mazāk ir futbola klubam “Union”, kas trešdien pēdējā spēlē piedzīvoja sakāvi 1:8 pret Rīgas Futbola skolas komandu (goda vārti Viktora Grigorjeva kontā). Abu pirmo divu vietu ieguvēji kvalificējušies Latvijas trešās līgas finālturnīram. AFA “Olaine-2” ir piektajā vietā (37 p.), “Upesciema Warriors” devītajā (20) un Babītes SK desmitajā (17) 12 klubu konkurencē.

Trešās līgas fināturnīram no Ziemeļu grupas par spīti zaudējumam priekšpēdējā spēlē kvalificējušies FK “Sigulda” futbolisti, kuri ierindojās otrajā vietā aiz SK “Super Nova” otrās komandas (16 punkti 9 spēlēs). Trešdien izbraukuma mačā pret Cēsu “Vidzemes FC” siguldieši ar Nika Iesalnieka un Matīsa Bieziņa vārtu guvumiem otrā puslaika vidū bija vadībā 2:1, tomēr beigās piekāpās 2:3.

(papildināta ar 6.un 7.rindkopu)

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.