Menu
 

Olaines futbolisti iesit astoņus vārtus, salaspilieši ielaiž deviņus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FK "Salaspils" Foto - FK "Salaspils"

Vārtu guvumiem bagātas spēles pēdējās dienās Latvijas pirmās un trešās līgas turnīros aizvadījušas Pierīgas komandas no Salaspils, Olaines, Upesciema un Kadagas.

Futbola klubs “Salaspils” trešdien Latvijas pirmās līgas turnīra mačā viesojās pie Grobiņas sporta centra komandas, kas sagādājusi lielu pārsteigumu un iekļuvusi Latvijas kausa izcīņas pusfinālā. Pirmā puslaika izskaņā rezultāts vēl bija neizšķirts 1:1, taču turpinājumā laukumā pilnībā dominēja laukuma saimnieki, svinot graujošu uzvaru 9:3. Mājinieku rindās ar pieciem precīziem sitieniem izcēlās Deivids Dobrecovs, bet salaspiliešu labā vārtus guva Haralds Silagailis un divreiz Edgars Pavļenko.

Pirmās līgas turnīra tabulā FK “Salaspils” ar 14 punktiem 14 spēlēs ieņem desmito vietu, bet priekšpēdējā 13.pozīcijā ir Apvienotā futbola akadēmija “Olaine” – 10 punkti 15 mačos. Līderi ar 14 uzvarām un 42 punktiem 15 spēlēs ir FS “Jelgava” futbolisti.

Latvijas trešās līgas Centra grupas turnīrā pirmo vietu saglabā cita Olaines komanda – FK “Olaine”/FK “Union”, kas kārtējā spēlē ar 8:0 apspēlēja “Riga United” vienību. Lielā diena bija Mārcim Skujam, kurš iesita piecus golus. Pa vieniem pievienoja Ernests Kronis un komandas kapteinis Edgars Kronis, kuram gan arī sarkanā kartīte un noraidījums. Vēl reizi rīdzinieki trāpīja bumbu savos vārtos.

Olainiešu tuvākie konkurenti cīņā par pirmo vietu FK “PPK/Betsafe” futbolisti ar 2:1 pārspēja Salaspils sporta klubu “Kengaroos”. Salaspilietis Sandis Švāns precīzi sita 71.minūtē, tobrīd starpību samazinot līdz minimumam, tomēr atspēlēties viņa klubam neizdevās.

Pa četriem vārtiem aizvadītajās spēlēs ielaida vēl divas Pierīgas vienības – “Upesciema Warriors” savā laukumā zaudēja futbola skolas “Alberts” otrajai komandai 0:4, bet “ASK Kadaga” izbraukumā ar 1:4 piekāpās futbola kluba “Beitar” otrajai komandai (goda vārtus guva Mārtiņš Valdmanis) un ar 2:4 savās mājās Ādažos – Salaspils sporta klubam “Kengaroos”. Laukuma saimniekiem vārtus guva Mārtiņš Valdmanis un Jānis Kriuliņš, bet viesiem – Daniils Fogels (2), Tomass Kontrims un Sergejs Momots.

Turnīra tabulas galvgalā “Olaine”/”Union” komandai ir 30 punktu (15 spēlēs) un “PPK/Betsafe” 29 (15). “Upesciema Warriors” ir ceturtajā vietā (25 p. 16 sp.), SK “Kengaroos” – septītajā (18 p. 14 sp.) un “ASK Kadaga” – astotajā (16 p. 14 sp.). Komandas turnīrā aizvadīs pa 18 mačiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.