Menu
 

Latvijas florbolisti pasaules čempionātā cīnīsies par piekto vietu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Niklas Thim Foto - Niklas Thim

Piecu Pierīgas klubu spēlētāju pārstāvētā Latvijas junioru florbola izlase Dānijā notiekošajā pasaules U19 čempionātā apakšgrupas turnīrā izcīnīja vienu uzvaru trijās spēlēs, ieņēma trešo vietu, neiekļuva pusfinālā un turpinājumā cīnīsies par piekto vietu.

Pēc zaudējuma 2:3 Somijas junioriem turnīra pirmajā spēlē Latvijas florbolisti nākamajā mačā ar 13:1 sagrāva vienaudžus no Polijas. Toms Ķeirāns un Ernests Ronis no “Ķekava/RB&B” florbola kluba izcēlās ar diviem precīziem metieniem un vienu rezultatīvu piespēli, punkts par piespēli arī viņu komandas biedram Reinim Melgailim, bet tukšā palika Endijs Umberts Barruss. Laukumā šoreiz netika florbola skolas “Masters”/Ulbrokas komandas uzbrucējs Roberts Trofimenko.

Izšķirošajā spēlē par iekļūšanu pusfinālā Latvijas juniori piektdien tikās ar Čehijas florbolistiem, kuri iepriekš nedaudz negaidīti bija pārspējuši somus. Rezultātu tikai otrās trešdaļas vidū atklāja Latvijas komanda, taču pretinieki nākamo 20 minūšu laikā atbildēja ar četriem goliem, un tikai pēdējā minūtē latviešiem izdevās vienus vārtus atgūt – 2:4. Abu vārtu guvumos asistēja Toms Ķeirāns.

Sestdien Latvijas florbolisti aizvadīs spēli par piekto vietu ar otrās apakšgrupas trešās vietas ieguvējiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.