Menu
 

Sadarbības pasākumiem zivsaimniecībā būs pieejami 60 000 eiro

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Sadarbības pasākumiem lauku un zivsaimniecības attīstībai būs pieejami 60 000 eiro, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Atbalsta pasākums astotajā kārtā izsludināts Eiropas Savienības (ES) Eiropas Jūrlietu un zivsaimniecības fonda (EJZF) un Rīcības programmas zivsaimniecības attīstībai pasākumam "Sadarbības pasākumi".

Atbalstu var saņemt biedrības, kurām piešķirts atbalsts vietējās attīstības stratēģijas īstenošanai atbilstoši normatīvajiem aktiem par valsts un ES atbalsta piešķiršanu sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju sagatavošanai un īstenošanai.

Astotās kārtas pieejamais publiskais finansējums ir 60 000 eiro, kā arī pasākuma iepriekšējo kārtu atlikušais finansējums.

Lauku atbalsta dienests (LAD) iesniegumus pieņems no 1.marta līdz gada 31.martam. Tas neietver atbalstu sadarbības projekta tehniskai sagatavošanai. Projektu iesniegumi jāiesniedz, izmantojot LAD elektroniskās pieteikšanās sistēmu.

Sadarbības projekts jāīsteno līdz 2023.gada 29.decembrim.

LAD ir Zemkopības ministrijas pārraudzībā esoša valsts iestāde, kas administrē valsts un Eiropas Savienības atbalstu laukiem, lauksaimniecībai, mežsaimniecībai un zivsaimniecībai.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.