Menu
 

Salaspils un Ulbrokas handbolisti piedzīvo neveiksmes virslīgas čempionāta spēlēs

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - zrhk.lv Foto - zrhk.lv

Zaudējumus kārtējās Latvijas virslīgas čempionāta spēlēs nedēļas nogalē piedzīvojuši abi Pierīgas vīru handbola klubi – “Salaspils” un Ulbrokas sporta klubs. Turnīra tabulā abi atrodas patālu no līderiem.

Ulbrokas sporta kluba handbolisti savās mājās svētdien uzņēma Ogres novada sporta centra komandu un mača lielāko daļu bija vadībā ar dažu vārtu pārsvaru. Lūzums cīņas gaitā pienāca otrā puslaika vidū, kad Ogres klubs atspēlēja četru vārtu deficītu (12:16) un izvirzījās vadībā (20:19), bet nedaudz vēlāk iemeta vēl trīs golus pēc kārtas (23:20). Beigās Ulbrokas komandai zaudējums 23:25.

Laukuma saimniekiem Artis Grunde realizēja sešus un Matīss Roberts Māziņš – četrus metienus.

“Salaspils” handbolisti viesojās pie Zemgales reģionālā handbola kluba (ZRHK) “Dobele/Tērvete”, un šajā mačā izšķirošie notikumi risinājās desmit minūšu laikā pirmā puslaika beigās un otrā sākumā. Laukuma saimnieki šajā nogrieznī iemeta sešus vārtus pēc kārtas, panāca 15:7 pārsvaru un sagādāja salaspiliešiem zaudējumu 17:26.

Viesu labā rezultatīvākie ar pieciem precīziem metieniem bija Matīss Strautnieks un Kaspars Luksis.

Virslīgas turnīra tabulā “Salaspils” ar 6 punktiem 10 spēlēs ieņem astoto vietu, bet Ulbrokas sporta klubs ar 4 punktiem 8 mačos 12 komandu konkurencē ir desmitajā pozīcijā. Līderi ar 16 punktiem 8 spēlēs ir “ASK Zemessardze/LSPA” vienība.

Jau trešdien Ulbrokas komanda viesosies pie ZRHK “Dobele/Tērvete” handbolistiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.