Menu
 

Aptauja Ropažos. Cik bieži sekojat līdzi informācijai par karu Ukrainā? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un pixabay.com Foto - Liene Ozola un pixabay.com

47% Latvijas iedzīvotāju informācijai par Krievijas īstenoto karu Ukrainā līdzi seko vairākas reizes dienā vai pat biežāk, secināts jaunākajos aptauju datos. Šie dati liecina, ka 39% iedzīvotāju seko līdzi informācijai vairākas reizes dienā, bet 8% – nepārtraukti vai gandrīz nepārtraukti, kas ir ievērojami mazāk nekā marta beigās, kad tik bieži informācijai par karu sekoja līdzi 74% respondentu. No tiem 50% aptaujāto sekoja līdzi informācijai vairākas reizes dienā, bet 24% – nepārtraukti vai gandrīz nepārtraukti. 65% aptaujāto izdodas emocionāli tikt galā ar ziņām par karu, 30% respondentu atbildēja, ka ir grūtības saglabāt mieru, bet 5% konkrētu atbildi sniegt nevarēja.

Jānis, ģeologs

Ziņās pasekoju līdzi informācijai par karu Ukrainā katru otro dienu. Sākumā, protams, tas bija biežāk – tad sekoju līdzi notikumiem katru dienu. Tagad mazāk.

Nauris, pašnodarbinātais

Katru dienu apmēram vienu divas reizes dienā. Tagad ir mazliet mierīgāk, ir iestājusies neliela pauze, un Ukraina joprojām gaida ieroču piegādes.

Viktors, pensionārs

Visu laiku sekoju līdzi. Faktiski katru dienu sanāk saņemt informāciju no dažādiem informācijas avotiem. Pats esmu no Ukrainas, tāpēc regulāri sazinos arī ar turienes cilvēkiem – viņi pastāsta par aktuālo situāciju.

Valdis, veikala darbinieks

Darba laikā ir jāstrādā, tad nav laika skatīties ziņas, taču katru vakaru pēc darba apskatos jaunāko informāciju par karu Ukrainā. Citādi nemaz nevar.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.