Menu
 

Foto: Velosacensībās "Apceļo kaimiņus" 45 komandas iepazinušas Stopiņu novadu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: stopini.lv Foto: stopini.lv

Pagājušajā nedēļas nogalē Stopiņu novadā notika velofotosacensību “Apceļo kaimiņus 2019” 6. posms. Šogad sacensību dalībniekiem bija iespēja iepazīt novada skaistākās un interesantākās vietas, dabas objektus un iedzīvotāju iecienītākās brīvā laika pavadīšanas vietas. Sacensībām reģistrējās 45 komandas, lielākā daļa dalībnieku bija ģimenes ar bērniem.

Finišā Izklaides grupā 1. vietu ieguva komanda “ABILABI”, 2. vietu – “Ozolas”, bet 3. vietu – “VAR”. Azarta grupā uz pjedestāla kāpa komanda “Svētdienas braucēji”, kas ieguva 1. vietu, 2. vietu izcīnīja “Ikšķiles izturība”, bet 3. vietu – “Lordi”, informē Stopiņu novada domes pārstāve Inese Skrastiņa. Stopiņu novada posma rezultāti pieejami šeit: Izklaides grupa, Azarta grupa.

Visu godalgoto vietu ieguvēji balvās saņēma atpūtas kompleksa “Bejas” dāvanu kartes un balvas no lidostas “Rīga”, 1. vietu ieguvēji papildus tika pie SIA “Fēlikss maiznīca” trīs kilogramus smaga rupjmaizes klaipa, bet 2. un 3. vietu ieguvējiem papildu balvās bija gardās “Pellia a Gusto” tortes. Balvas saņēma arī pārējie dalībnieki.

Gaidāmi vēl divi sacensību posmi – 7. septembrī Salaspilī un 21. septembrī Mārupē, atgādina domes pārstāve.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.