Menu
 

Saulkrastos svinēs vasaras sezonas noslēgumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes foto Publicitātes foto

Šo sestdien, 31. augustā, Saulkrastos tiks svinēts vasaras sezonas noslēgums. Visas dienas garumā būs notikumi dažādām gaumēm – gan kultūras cienītājiem, gan sporta entuziastiem, gan arī tiem, kam patīk garšīgi paēst.

Saulkrastu Meža parkā no plkst. 11.00 līdz pat 16.00 ģimenes ar bērniem aicinātas piedalīties Ģimeņu sporta dienā. Dalībniekus sagaida dažādas sportiskas, bet arī smieklīgas aktivitātes, piemēram, “Pēc saldējuma”, “Tornis”, “Burziņš”, “Izjāde” utt. Trīs sportiskākās ģimenes tiks apbalvotas ar medaļām un diplomiem, informē Saulkrastu novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Asnate Rancāne.

Paralēli tam Meža parkā norisināsies arī Grila un BBQ festivāls, kas ne tikai sportistus, bet, domājams, arī visus Saulkrastus kārdinās ar patīkamiem aromātiem un ļoti garšīgiem un veselīgiem ēdieniem. Grilētāju brālības biedri un šefpavāri stāstīs par veselīga uztura pamatprincipiem, kā arī par visplašākās produktu gammas gatavošanas daudzveidību tieši ar grilēšanas tehniku.

Savukārt kultūras un folkloras cienītājiem būs iespēja apmeklēt folkloras festivāla “Pa Saulei” norises, vēsta A. Rancāne. Folkloras festivāls norisinās jau astoto gadu un tas tiek apvienots ar Baltijas Jūras reģionā vēsturisku tradīciju – ugunskuru iedegšanu visā Baltijas jūras un jūras līča piekrastē – Somijā, Igaunijā, Lietuvā, Zviedrijā, Krievijā, Vācijā un arī Latvijā. Vairāk par folkloras festivālu šeit un www.saulkrasti.lv.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.