Menu
 

Spēka restorānu nedēļā Siguldā varēs baudīt spēcinošus ēdienus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes attēls Publicitātes attēls

No 26.oktobra līdz 1.novembrim Siguldā norisināsies Spēka restorānu nedēļa, kuras galvenais aicinājums ir smelties spēku, jo šogad spēks vajadzīgs ikvienam no mums. Septiņos restorānos būs iespēja baudīt maltītes, kas ir veselīgas, vitamīniem un uzturvielām bagātas.

"Sigulda ir pilsēta, kur top pasaules spēcīgākie un labākie, izcilākie sportiski šeit kaldina savas zelta medaļas, tādēļ spēka vēstneši ir brāļi skeletonisti Martins un Tomass Dukuri," stāsta Siguldas novada pašvaldības pārstāvji.

Gardēžus nedēļas garumā uzņems restorāni “Gadalaiki”, “Fazenda” un “Kungu rija”, viesnīcas “Sigulda” restorāns, gastro grilbārs “Kokos”, “Bīriņu pils restorāns” un arī “Mālpils muižas restorāns”. Kā ierasts, restorānu nedēļā būs iespēja baudīt trīs ēdienu maltītes par 20 vai 25 eiro.

Lai baudītu restorānu nedēļas piedāvājumu, apmeklētāji aicināti iepriekš veikt galdiņa rezervāciju, zvanot uz konkrētā restorāna rezervācijas tālruni, norāda pašvaldībā. Siguldas Spēka restorānu nedēļas ēdienkartes pieejamas šeit.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.