Menu
 

Siguldā gaidāms pēdējo gadu lielākais Baltijas fitnesa industrijas notikums

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ekrānuzņēmums no www.facebook.com Ekrānuzņēmums no www.facebook.com

Šī gada 28.maijā Siguldas Sporta centrā notiks "Fitstore Friends Convention 2022". Visas dienas garumā pasaulē atzīti master treneri no Latvijas, Vācijas, Lielbritānijas, Francijas un Andoras dalīsies ar zināšanām, pieredzi, vadīs prakstiskas nodarbības, kā arī stāstīs par to, kā attīstās sporta un fitnesa joma. Starp apmeklētājiem gaidāmi Baltijas atzītākie fiziskās sagatavotības treneri, kā arī vairāk nekā simts fitnesa treneru un entuziastu, informē Latvijas Veselības un fitnesa asosiācijā.

"Šī būs trešā reize, kad tiekos ar Baltijas fitnesa nozares cilvēkiem, un man šeit jau ir daudz draugu. Ir lieliski redzēt, kā aug un attīstās Baltijas treneru profesionalitāte. Zinu arī, ka kovidlaikā jums bija vairāk ierobežojumu un triecienu fitnesa nozarei nekā citur Eiropā, kas nes līdzi daudz izaicinājumu tagad, kad ierobežojumi beigušies. Cerams, ka spēšu sniegt iedvesmu un zināšanas par to, kā atjaunot cilvēku paradumus regulāri sportot treneru uzraudzībā," par gaidāmo notikumu izsakās viens no pasākuma master treneriem Marks Rode (Marc Rhode) no Vācijas. 

Organizators "GFitness" ir izveidojis programmu no plkst. 9.00 līdz 18.00, kas noritēs Siguldas Sporta centrā četrās dažādās zonās: uz Lielās skatuves, Mazās skatuves, terases un lekciju telpās. Programmā iekļautas kopumā 18 praktiskās un teorētiskās nodarbības par jaunākajām pasaules tendencēm, ko vadīs septiņi master treneri. Tāpat būs arī konkursi un citas iesaistošas aktivitātes visiem dalībniekiem, savukārt treneru profesijas pārstāvjiem šī ir iespēja iegūt arī resertifikācijas punktus, norāda asosiācijā.

Iepriekš līdzīgu pasākumu "GFitness" organizēja 2018.gadā, kas pulcēja vairāk nekā 120 treneru, un nodarbības arī vadīja ārzemju speciālisti. "Katru reizi mūsu pasākumi iedvesmo simtiem treneru jaunam darba cēlienam, dod tiem iespēju apmainīties ar idejām savā starpā, kā arī saņemt atbildes uz jautājumiem no pasaules labākajiem. Šogad, pēc tik ilgas piespiedu pauzes, sagaidām milzīgu atsaucību un ceram dot vēl lielāku vērtību katram fitnesa trenerim vai vienkārši entuziastam, tāpēc esam centušies ielūgt pašus labākos, un tas mums lielā mērā ir izdevies. Tiekamies Siguldā!" teic uzņēmuma vadītājs un galvenais organizators Gints Kuzņecovs. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.