Menu
 

"Kodols" iesaka: Vistas filejas veltnīši ar fetas sieru un tomātiem

  • Autors:  Kristīne Prohorova
"Kodols" iesaka: Vistas filejas veltnīši ar fetas sieru un tomātiem Publicitātes foto

Sastāvdaļas sešiem veltnīšiem: trīs nelielas vistas filejas, 12 šķēles caurauguša bekona, viens vai divi tomāti, aptuveni 100 gramu fetas siera, trīs ķiploka daiviņas, malti melnie pipari vai piparu maisījums, sāls un, ja vēlaties, jūsu iecienītākās garšvielas vistas gaļai.

Pagatavošana: sagriež katru fileju šķērsgriezumā uz pusēm, lai sanāktu plātnītes. Viegli izdauza. Uzber sāli, iesmērē ar ķiplokspiedē sasmalcinātu ķiploku, sapiparo, uzber sāli un garšvielas. Uz pusstundu atstāj istabas temperatūrā.

Sagriež sieru un tomātus filejas platuma stienīšos. Uz katras filejas (tās platākajā daļā) uzliek siera un tomāta stienīti un sarullē to stingrā veltnītī. Katru veltnīti aptin ar divām bekona šķēlēm.

Saliek veltnīšus karstumizturīgā traukā bez taukvielām, liek cepeškrāsnī un 200 grādos cep 20–30 minūtes.

Labu apetīti!

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.