Menu
 

Ko pasniegt saviem mīļajiem šajos svētkos?

  • Autors:  -
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Dāvanu pasniegšana ir ne tikai jauka tradīcija, bet arī veids, kā parādīt cilvēkiem savā dzīvē, ka novērtējat viņu klātbūtni. Veltiet laiku, lai pārdomātu vēstījumu, kuru vēlaties nodot, un lai izvēlētos personalizētu dāvanu. Katrā gadījumā ikviens cilvēks priecāsies saņemt Ziemassvētku dāvanas, jo tas parāda, ka kāds par viņiem ir īpaši padomājis – dāvanām nav jābūt lielām un dārgām, bieži vien mazākās un lētākās dāvanas ir tās, kuras liek sirdij gavilēt, jo tās ir pārdomātas un piemeklētas konkrētajam cilvēkam.

Padomi, kas palīdzēs izdarīt īsto izvēli

Lai dāvanas meklējumos varētu doties ar pārliecību un process nesagādātu pārāk lielas galvas sāpes, esam apkopojuši dažus padomus, kas palīdzēs izdarīt pareizo izvēli:

Izvēlieties personalizētas lietas

Pirms dodaties dāvanu medībās, mierīgi padomājiet par cilvēku, kuram meklēsiet dāvanu – kas šim cilvēkam patīk, kādi ir viņa hobiji, intereses, ar ko cilvēks nodarbojās ikdienā un kas šim cilvēkam garšo. Kā arī padomājiet, ko jūs ar dāvanu vēlaties šim cilvēkam pateikt. Tas palīdzēs sašaurināt dāvanu izvēles iespējas un palīdzēs izvēlēties piemērotāko dāvanu konkrētajam cilvēkam. Ziemassvētku dāvanu komplekti būs piemēroti lielākajai daļai cilvēku, jo tie ir ļoti universāli, bet recepšu grāmata patiks tikai tiem cilvēkiem, kas aizraujas ar kulināriju.

Pirms došanās uz lielveikalu, izveidojiet sarakstu ar lietām, kuras vēlaties iegādāties un kuras varētu patikt dāvanas saņēmējam. Veidojot šo sarakstu, noteikti ņemiet vērā personas gaumi un intereses:

  • Piemēram, kafiju mīlošajam draugam varat izvēlēties kafijas krūzi ar asprātīgu vēstījumu.
  • Darba kolēģim varat uzdāvināt dāvanu karti viņa iecienītākajā kafejnīcā, uz kuru bieži dodaties ēst pusdienas.
  • Ja jūsu draugam patīk dārzkopība, varat iegādāties telpaugus vai citas lietas, kas saistītas ar dārza tematiku.

Noderīgas lietas patīk visiem

Ideālas dāvanas ir dāvanas, kuras saņēmējs patiešām izmantos! Vai plānojat iegādāties pulksteni, ko dāvināt vīram vai draugam? Pirmais jautājums, kas jums jāuzdod sev, ir, vai viņš valkā pulksteni? Ja atbilde ir negatīva uz šo pavisam vienkāršo jautājumu, tad maz ticams, ka pēc jūsu dāvanas saņemšanas viņš sāks valkāt šo lielisko aksesuāru, lai arī cik stilīgs un kvalitatīvs tas nebūtu. Ir svarīgi saprast, kas būs noderīgs dāvanas saņēmējam, lai dāvana nebūtu kārtējā nevajadzīgā lieta, kas krāj putekļus plauktā. Ideālas Ziemassvētku dāvanas ir tās, kuras dāvanas saņēmējs lietos bieži un dāvana netiks atstāta novārtā plauktā.

Atrisini problēmu

Ja dāvanas saņēmējs ir kāds jums ļoti tuvs un mīļš cilvēks, piemēram, vecmāmiņa vai vectētiņš, tad ar dāvanu var atrisināt nelielas dāvanas saņēmējam neredzētas problēmas. Šāda veida dāvanas tiks novērtētas visaugstāk, jo tādiem cilvēkiem nevajag jaunas lietas vai modernākos gadžetus, bet gan rūpes un laiku. Jūs varat salabot viņu čīkstošās durvis, nomainīt izdegušās spuldzītes un uzdāvināt jaunu lustru, iegādāties aptumšojošās žalūzijas labākam miegam vai jaunu spilvenu. Tāpat lieliska ideja ir dāvanu karte, piemēram, pie fizioterapeita, ja cilvēks sūdzas par sāpēm.

Ikvienam patīk saņemt dāvanas un lielākajai daļai no mums patīk arī tās pasniegt, jo tas rada neizmērojamu prieku, it īpaši, ja dāvanas saņēmējs ir tuvs un mīļš cilvēks, tomēr vienmēr atcerieties par dāvanu pasniegšanu:

  • Jebkura dāvināšana ir nesavtīga rīcība, un bieži vien lētākās dāvanas ir vismīļākās un gaidītākās.
  • Dāvanu pasniegšana ir mīlestības valoda, taču tā nav visiem, tāpēc, ja kāds nesaprot jūsu prieku par dāvanām, nepārdzīvojiet.
  • Bieži vien labākā dāvana ir emocijas un laiks.
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.