Menu
 

Ar daudzveidīgiem koncertiem un aktivitātēm svinēs Ķekavas novada svētkus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēls - publicitātes Attēls - publicitātes

No 15. līdz 17.jūnijam norisināsies Ķekavas novada svētki ar daudzveidīgu koncertu un aktivitāšu programmu – uz lielās skatuves koncertus sniegs Katō, grupas “Very Cool People” un “Citi zēni”, bet Vistiņfesta ietvaros uzstāsies leģendārā grupa “Pērkons”. Atsevišķa pasākuma programma paredzēta jauniešiem un ģimenēm ar bērniem, informē Ķekavas novada pašvaldībā.

Ķekavas novada svētki 2023 pie apmeklētājiem ieradīsies ar bagātīgu pasākumu programmu trīs dienu garumā. Novada iedzīvotājus un viesus priecēs mūzikas un deju koncerti, sporta aktivitātes, atrakcijas un brīvdabas kino, darbosies ēdināšanas zona, svētku tirgus un informācijas telts.

“Ķekavas novada svētki kļuvuši par notikumu, ko gaida ne tikai novada iedzīvotāji, bet arī kaimiņu novados dzīvojošie. Lai pasākuma apmeklētāji varētu baudīt svētkus nesteidzoties, šogad esam iecerējuši veidot īpašu svētku noskaņu labākajās festivāla tradīcijās,” stāsta Ķekavas novada pašvaldības kultūras darba koordinators Ēriks Laime-Babris.

Pirmā pasākuma diena tiks veltīta gaidāmajiem XXVII Vispārējo latviešu dziesmu un XVII deju svētkiem – 15.jūnijā plkst.20.00 Ķekavā, Katlakalnā, Daugmalē un Baložos norisināsies svētku ieskaņas koncerti. Novada svētku atklāšanas dienas turpinājumā Annas Zankovskas jeb Katō koncerts, kas sāksies plkst.21.00 Ķekavas ābeļdārza lielajā skatuvē, bet uzreiz pēc tā – brīvdabas kinoseanss, stāsta pašvaldībā.

Piektdien, 16.jūnijā, ar deju lielkoncertu “Tik tuvs un pazīstams it viss” uz lielās skatuves tiks svinēta Ķekavas Kultūras nama tautas deju ansambļa “Zīle” 55 gadu jubileja. Savukārt no plkst.21.00 līdz 2.00 ar grupas “Pērkons” koncertu un DJ Spinga Ķekavas ābeļdārzā norisināsies “Putnu fabrikas Ķekava” Vistiņfests.

Aktivitātēm un pasākumiem piepildīta būs sestdiena – 17.jūnijā no plkst.11.00 līdz 17.00 Ķekavā, Skolas ielā, notiks svētku tirgus ar amatnieku darinājumiem un dažādiem gardumiem, plkst.12.00 uz lielās skatuves izskanēs koncerts jaunākajiem svētku apmeklētājiem, bet no plkst.13.00 līdz 17.00 Ķekavas parkā norisināsies aktivitātes jauniešiem, vēsta pašvaldībā.

Atlikušais novada svētku cēliens paies pie lielās skatuves, kur plkst.18.00 uzstāsies Dailes teātra aktieru ansamblis “Ilga”, plkst. 20.00 – grupa “Very Cool People”, bet plkst. 22.00 – aizvadītā gada “Supernovas uzvarētāji “Citi zēni”. Ķekavas novada svētki tradicionāli noslēgsies ar zaļumballi, kurā par labu mūziku gādās “Ginger Band”.

Informācija par svētku programmu un norisi tiks aktualizēta un publicēta tīmekļa vietnē www.kekava.lv.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.