Menu
 

Latvijas valsts svētku nedēļa tirdzniecības centrā "Šokolāde" Apriņķis.lv

  • Autors:  TC "Šokolāde"
Klientes Māras rakstīts novēlējums Latvijai "Labo domu kokā" darbnīcu zonā. Klientes Māras rakstīts novēlējums Latvijai "Labo domu kokā" darbnīcu zonā. Publicitātes foto

Lāčplēša dienā, 11. novembrī, tirdzniecības centrs “Šokolāde” atklāja Latvijas valsts svētku nedēļu, kuras ietvaros notiks aktivitātes gan lielajiem, gan mazajiem apmeklētājiem.


Mākslinieka Niklāva Romeiko kartes zīmējums. Bērni ir aicināti ļauties iztēles lidojumam, krāsot un papildināt Latvijas karti.

Tirdzniecības centra otrajā stāvā ir atvērta radošās darbnīcas zona, kurā jaunākajiem tirdzniecības centra “Šokolāde” apmeklētājiem ir iespēja izkrāsot un papildināt mākslinieka Niklāva Romeiko Latvijas karti. “Tieši bērni ir tie, kas piešķir Latvijai krāsu un dzīvību, tāpēc viņi ir aicināti piedalīties kartes izkrāsošanā, lai Latvija krāšņa taptu!” stāsta tirdzniecības centra “Šokolāde” mārketinga projektu vadītāja Līga Jansone.

Savukārt, kamēr mazie krāso, vecāki tiek aicināti uz pastkartēm uzrakstīt novēlējumu Latvijai un iekārt to “Labo domu” kokā. Novēlējumi būs apskatāmi gan “Labo domu” kokā 2. stāvā, gan tiks publicēti tirdzniecības centra “Facebook” lapā: @tcsokolade.


Labo domu koks ar klientu novēlējumiem Latvijas simtgadē.

“Mēs vēlamies, lai Latvijas simtgade tiktu sagaidīta ar gaišām domām un darbiem, tāpēc tapa šādas aktivitātes. Ikviens no mums veido Latviju par tādu valsti, kādā vēlamies dzīvot, tāpēc šādā veidā simboliski mēs vēlējāmies par to atgādināt,” stāsta Līga Jansone.

Tāpat tirdzniecības centrā “Šokolāde” ir apskatāma mākslinieces Aļonas Kaļevičas mākslas darbu izstāde “Vētra”, kurā aplūkojama niansēti gleznota Baltijas jūra akrila krāsu tehnikā. Gleznotāja iedvesmu rod savā ģimenē. Izstāde ir tapusi kampaņas “stART” ietvaros.

Par godu simtgadei pie tirdzniecības centra izstādīts balonu un ziedu vides objekts “100”, vēlot Latvijai ziedošus nākamos 100!

Tirdzniecības centrs aicina ikvienu interesentu iesaistīties svētku aktivitātēs un aicina atzīmēt Latvijas simtgadi.


Vides objekts par godu Latvijas simtgadei. Izstrādātājs "DUDŪ deco".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.