Menu
 

Tirdzniecības centrs "Šokolāde" uzsāk kampaņu "stART" Apriņķis.lv

  • Autors:  TC "Šokolāde"
Māksliniece Aļona Kaļeviča ar ģimeni izstādes "Vētra" atklāšanā tirdzniecības centra "Šokolāde" 2. stāvā. Māksliniece Aļona Kaļeviča ar ģimeni izstādes "Vētra" atklāšanā tirdzniecības centra "Šokolāde" 2. stāvā. Publicitātes foto

Tirdzniecības centrs “Šokolāde” uzsāk kampaņu “stART”, kuras mērķis ir atbalstīt jaunos māksliniekus, piedāvājot izstādīt mākslas darbus bez maksas. Tirdzniecības centrs var būt vieta, kur tapt pirmai izstādei, sniedzot iespēju mākslas darbiem tikt apskatāmiem plašākai publikai. Mākslas darbi tiek izstādīti tirdzniecības centra “Šokolāde” 2. stāvā.

Tirdzniecības centra kampaņa tiek atklāta ar mākslinieces Aļonas Kaļevičas mākslas darbu izstādi “Vētra”. Māksliniece stāsta, ka iedvesmas avots mākslas darbiem ir Latvijas daba un emocijas, kas radušās bērniņa gaidībās, tās gleznojot dziļos krāsu toņos akrīla krāsu tehnikā. Izstāde apskatāma līdz 20. novembrim. 

TC “Šokolāde” aicina pieteikties jaunos māksliniekus izstādīt savus darbus, lai turpinātu uzsākto iniciatīvu. Tāpat ikviens interesents tiek aicināts aplūkot izstādi un atbalstīt jaunos māksliniekus. Lai iegādātos gleznas, apmeklētājiem būs pieejama mākslinieku kontaktinformācija, lai sazinātos privāti.

Lai izstādītu mākslas darbus un ņemtu dalību kampaņā “stART”, rakstiet uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.