Menu
 

Nākamnedēļ Rāmavā notiks lauksaimniecības, mežsaimniecības, būvniecības un citu nozaru tehnikas izstāde

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Nākamnedēļ biznesa centrā "Rāmava" notiks lauksaimniecības, mežsaimniecības un citu tehnisko nozaru biznesa izstāde "BILTIM tehnika 2023", aģentūru LETA informē izstādes organizatori.

Izstādes mērķis ir iepazīstināt ar jaunākajām inovācijām tehnikā, tehnoloģijās, saistītajos pakalpojumos, aktualitātēm nozarē, kā arī sniegt iespēju diskutēt, konsultēties un gūt idejas un risinājumus izaugsmei.

Plānots, ka izstādē piedalīsies vairāk nekā 220 dalībnieku, apmeklētajiem piedāvājot apskatīt gan tehniku, transportu un aprīkojumu dažādām vajadzībām, gan tehnoloģijas un pakalpojumu klāstu ražīgākam un efektīvākam darbam.

Tāpat izstādes laikā notiks konsultācijas, varēs uzzināt par energoefektivitātes uzlabošanas risinājumiem, kā arī piedalīties pieredzes un zināšanu apmaiņā.

Organizatori skaidro, ka līdz šim izstādes nosaukums bija "Lauksaimniecības un meža tehnika", taču izstādē pārstāvēto nozaru klāsts kļuvis arvien plašāks.

Lai nosaukums precīzāk atspoguļotu visas pārstāvētās nozares un būtu kā vietējiem, tā ārvalstu uzņēmējiem atpazīstamāks, sākot ar 2023.gadu šīs izstādes nosaukums mainīts uz "BILTIM tehnika", nosaukumu veidojot no izstādes tematiku pirmajiem burtiem - būvniecība, infrastruktūra, lauksaimniecība, transports, industriālās sfēras un mežsaimniecība.

Izstāde notiks no 5.oktobra līdz 7.oktobrim.

Pasākumu organizē biznesa centrs "Rāmava".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.