Menu
 

Siguldas novadā norisināsies pirmais zombiju skrējiens Baltijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Attēls - publicitātes Attēls - publicitātes

Bezbailīgie un izaicinājumus mīlošie aktīvās atpūtas piekritēji satiksies vēl nebijušā pasākumā – Baltijā pirmajā zombiju skrējienā. 4.novembrī Siguldas novadā notiks vēl nebijis aktīvās atpūtas pasākums, kura realizēšanai saimniecībā “Saules krasts” izveidota 5 kilometru gara šķēršļu trase, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Skrējiena dalībniekiem būs jāpārvar bailes no tumsas un šķēršļi, papildus izvairoties no uzmācīgiem “zombijiem”, kuri mērķtiecīgi vēlēsies atņemt kādu no dalībnieku “dzīvībām” – marķējuma lentēm. Pēc izaicinājuma iecerēta enerģiska ballīte kopā ar dīdžeju, dalībniekiem, “zombijiem” un līdzjutējiem.

Organizatoru komanda ir pārliecināta, ka pārāk daudz nopietnības dzīvē noved pie īgnuma, tādēļ ir vērts censties, lai gada drūmākajā laikā pastiprinātu jautrību, mestu izaicinājumu ikdienas raizēm un radītu iespēju pārvarēt bailes no tumsas un iedomu tēliem.

Pasaulē līdzīgi skrējieni pulcē tūkstošiem entuziastu, šausmu filmu un zombijtēmas fanus, kā arī radošo industriju pārstāvjus, kuri aizraujas ar kostīmu veidošanu, vēsta pašvaldībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.