Menu
 

Valsts svētku mēnesī Saulkrastu novada iedzīvotājus aicina piedalīties sportiskā izaicinājumā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Latvijas dzimšanas dienas mēnesī notiks “#Saulkrastuizaicinajums23”. Izaicinājuma mērķis ir iesaistīt Saulkrastu novada iedzīvotājus piedalīties lietderīgā laika pavadīšanā, kā arī fiziskās formas un labsajūtas uzlabošanā caur sportiskām aktivitātēm. Dalībnieku uzdevums ir no 2023.gada 1.novembra līdz 2023.gada 30.novembrim sakrāt 1400 minūtes dažādās sportiskās aktivitātēs.

Saulkrastu novada pašvaldības pārstāvji aicina: reģistrējies “#Saulkrastuizaicinajums23” un skrien, brauc ar velosipēdu, nūjo, dodies pastaigās vai pārgājienos, skrituļo, spēlē bumbu, izmanto ārtelpu vai iekštelpu trenažierus, dejo, nodarbojies ar aerobiku u.c.!

Lai piedalītos, nepieciešams reģistrēties platformā "DistantRace", pievieno lietotni vai servisu, kurā fiksēsi savus rezultātus (piemēram, "Garmin", "Polar", "Suunto", "Fitbit", "Apple Watch" u.c.), to var izdarīt šeit. Ar nolikumu var iepazīties www.ej.uz/saizaicinajums23. Piesakies izaicinājumam "#Saulkrastuizaicinajums"; veicot fiziskas aktivitātes, ieslēdz lietotni savā viedierīcē; veiktā aktivitāte tiks automātiski reģistrēta izaicinājumā (tā nevar būt īsāka par 30 minūtēm un garāka par četrām stundām).

Visi izaicinājuma dalībnieki, kuri būs izpildījuši nolikumā minētos nosacījumus, piedalīsies izlozē par bezvada austiņām divās grupās: viena balva grupā "Jaunieši" (1998.–2010.dzimšanas gads) un viena balva vecumā grupā "26+" (līdz 1997.dzimšanas gadam ieskaitot). Neskaidrību gadījumā pašvaldības pārstāvji aicina sazināties ar izaicinājuma rīkotāju, rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.