Menu
 

Jūrmalas restorānu nedēļā piedalīsies 24 restorāni

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Artis Veigurs Foto - Artis Veigurs

Jūrmalā no 27. novembra līdz 3. decembrim norisināsies restorānu nedēļa. Tajā kūrortpilsētas 24 restorānu šefpavāri gardēžiem sagatavojuši īpašus ēdienu piedāvājumus, vairāku kārtu maltīti par trīs cenām – 25, 35 un 45 eiro, pavēstīja Jūrmalas valstspilsētas administrācijā.

Gardēži Jūrmalā varēs baudīt Gruzijas, Armēnijas, Francijas, Japānas, Turcijas, Itālijas un Latvijas tradicionālos ēdienus modernās interpretācijās.

Restorāni ēdienu un dzērienu pagatavošanā akcentu likuši uz vietējo produktu izmantošanu. Ēdieni gatavoti no Latvijā audzētu briežu, stirnu, strausu, liellopu, jēru gaļas, vietējām zivīm (samiem, zandartiem, akmeņplekstēm), izmantoti vietējie augļi un dārzeņi (ķirbji, āboli, smiltsērkšķi, upenes, cidonijas).

Jūrmalas restorānu nedēļas izskaņā restorānos un pilsētā varēs izjust īpašu Ziemassvētku noskaņu. Svētku gaidīšanas laikā Jūrmala iemirdzēsies svētku rotā, un 2. decembrī Majoros, Jomas ielas sākumā, tiks iedegta pilsētas galvenā Ziemassvētku egle.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.