Menu
 

Jūrmala aicina uz svētku pasākumiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Artis Veigurs Foto - Artis Veigurs

Aicināti izbaudīt ziemas noskaņas svētkiem izrotātā Jūrmalā, kopā ar ģimeni un draugu pulkā apmeklēt Ziemassvētku un jaunā gada sagaidīšanas pasākumus pilsētā, informē Jūrmalas valstspilsētas administrācijā.

Noskaņu koncerti pilsētā

Dzintaru koncertzālē gada nogalē un jaunā gada sākumā izskanēs “Ziemassvētku festivāls”, kas norisināsies līdz 7.janvārim.

Kauguru Kultūras namā 16.decembrī plkst.12.00 notiks Kauguru Kultūras nama radošo kolektīvu koncerts “Ziemas pasaka”, vēsta valstspilsētas administrācijā.

Dubultu Evaņģēliski luteriskajā baznīcā 15.decembrī plkst.19.00 interesenti aicināti uz koncertu “Ziemassvētkus gaidot”, kurā uzstāsies Carnikavas jauktais koris “Vēja balss”, diriģents Matīss Circenis.

16.decembrī plkst. 20.00 Dubultu baznīcā skanēs meditatīvs koncerts “Miers [bez vārdiem]” – tikšanās ar komponistu Jāni Lūsēnu un ģitāristu Mārci Auziņu, dziedātājām Sanitu Rozi un Guntu Greisli. 24.decembrī plkst.18.30 koncertā “Ziemsvētku vakara mūzika” muzicēs Dubultu draudzes koris, solisti un ērģelniece Edīte Alpe.

Jūrmalas Kultūras centrā 17.decembrī plkst.16.00 uz jubilejas koncertu aicina pūtēju orķestris “Jūrmala” un diriģents Bruno Jurgenbergs. Koncertā piedalīsies solistes Inga Bērziņa, Arnita Eglīte un Laura Raila.

Dubultu koncertzālē 18.decembrī plkst.18.00 izskanēs “Vēstījums mieram” Jūrmalas Mūzikas vidusskolas koru, stīgu orķestra, ansambļu un solistu sniegumā, stāsta valstspilsētas administrācijā.

Ziemassvētki Kauguros

Jauniešu mājā un Kauguru parkā (Mazajā Nometņu ielā 1) 16. decembrī plkst. 17.00–20.00 norisināsies svētku pasākums ģimenēm un draugiem.

Jauniešu mājā plkst. 17.00–20.00 notiks Ziemassvētku pop-up tirdziņš un “Jūrmalas amatnīcas” radošās darbnīcas. Kauguru parkā plkst.17.00–20.00 norisināsies aktivitātes ģimenēm “Mazais stiprinieks”, varēs uzņemt momentfoto, kā arī nobaudīt karstus dzērienus un gardus našķus, norāda valstspilsētas administrācijā.

Plkst.18.00 un 19.15 uz koncertskatuves kāps mūzikas grupa “Very Cool People” un Paula Saija. Plkst.18.20 un 19.20 bērni gaidīti uz Liepājas ceļojošā leļļu teātra “Maska” izrādēm brīvā dabā – “Puteklītes Ziemassvētki” un “Kliņķīša piedzīvojumi ziemā”. Plkst.18.30 notiks ugunsšovs, savukārt plkst.18.45 muzicēs Nils Īle un pasaules mūzikas grupa “Kanisaifa”.

Radošās darbnīcas, izrādes ģimenēm ar bērniem

Kauguru bibliotēkā 18.decembrī plkst.10.00 bērni aicināti uz roku leļļu teātra lugu “Kā zaķēns saplīsa”.

Jūrmalas Centrālajā bibliotēkā 14.decembrī plkst.13.30 norisināsies radošā darbnīca “Ziemassvētku grāmatiņa ar pārsteigumu”. 19. un 20.decembrī plkst.11.00 pirmsskolas vecuma bērni ar vecākiem gaidīti uz pasaku rītu “Kaķīša Ziemassvētki”.

Bulduru bibliotēkā 16.decembrī plkst.11.00 norisināsies radošā nodarbība “Ziemassvētku rūķu darbnīca”, vēsta valstspilsētas administrācijā.

Jūrmalas Tūrisma informācijas centrā 17.decembrī plkst.16.30–18.00 un 23.decembrī plkst.15.30–17.30 būs iespēja satikt Ziemassvētku vecīti un kopā nofotografēties, kā arī Ziemassvētku kartītē nosūtīt svētku sveicienu.

Jūrmalas Mākslas skolā 20.decembrī plkst.17.00–19.00 norisināsies Ziemassvētku mākslas akcija “Bērnu egle Jaundubultos” – radošās darbnīcas, egles rotāšana, rotaļas un mīklu minēšana. Piedalīsies folkloras kopa “Mare”.

Jaungada sagaidīšana

Arī šogad Jūrmala aicina gadu mijas brīžus pavadīt kopā. Pasākumā pie Kauguru Kultūras nama 31.decembrī plkst.23.00–1.00 spēlēs Jaungada orķestris, būs ziemas dziesmu kopādziedāšana, momentfoto “Jauno gadu sagaidot”. Pirms pusnakts notiks pieslēgšanās Latvijas Televīzijas translācijai, jaunā gada atnākšanu sveiks gaismu spēles krāsās, norāda valstspilsētas administrācijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.