Menu
 

"Laima" radījusi ekskluzīvu rozā šokolādi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Konditorejas un uzkodu ražotāja “Orkla Confectionery & Snacks Latvija” saldumu zīmols “Laima” papildinājis “Laima Exclusive” produktu klāstu ar augstākās kvalitātes dabisko “Ruby” jeb rozā šokolādi, kas gatavota ar rokām.

“Ruby” šokolāde ir unikāla, pateicoties tās krāsai un piesātinātajai garšai, kas ir iegūta dabiskā fermentācijas procesā no īpašām “Ruby” kakao pupiņām, vēsta uzņēmumā. “Ruby” šokolādi izgudrojis pasaulē vadošais Šveices šokolādes un kakao ražotājs “Barry Callebaut”, un tas ir ceturtais šokolādes veids, papildinot tumšo, piena un balto šokolādi.

“Mēs esam patīkami satraukti un lepni, ka “Laima”, attīstoties un sekojot līdzi jaunākajām tendencēm, saldumu mīļotājiem piedāvā īpašo “Ruby” kakao pupiņu šokolādi, kas ir ekskluzīvs roku darbs un noteikti radīs pavisam jaunu garšas baudījuma pieredzi,” uzsver "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša.

““Ruby” šokolāde nav ne rūgta, ne pārlieku salda, bet gan sulīgas un piesātinātas garšas piepildīta. Rozā šokolāde ir inovācija konditorejas izstrādājumu tirgū, tādēļ jo īpaši lepojamies, ka tā tiek gatavota ar mūsu prasmīgo meistaru rokām “Laimas” ražotnē Latvijā.”

“Ruby” šokolāde ir pieejama tikai “Laimas” saldumu veikalos un universālveikalā “Stockmann” ierobežotā daudzumā, sākot no šī gada februāra beigām. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.