Menu
 

Izstādē "Māja I 2019" Ķīpsalā piedalīsies vairāk nekā 400 uzņēmumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Būvniecības industrijas izstādē “Māja I 2019”! no 14. līdz 17. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā savus aktuālos piedāvājumus par izdevīgām cenām izstādē prezentēs vairāk nekā 400 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Baltkrievijas, Vācijas, Lielbritānijas un Itālijas.

Kā informēja izstādes rīkotāji, būs iespēja iepazīties ar jaunākajiem būvmateriāliem un tendencēm būvniecībā – sākot no betonēšanas palīgmateriāliem un ēku būvniecības no dabīgiem materiāliem līdz pat cementa-skaidu apdares plāksnēm ventilējamām fasādēm un modernai izolācijas ieklāšanas sistēmai. Plašā klāstā būs arī apdares materiāli – dažādu veidu iekšdurvis un ārdurvis, bīdāmo durvju sistēmas, vinila un koka grīdas, dažādi koka, mākslīgā akmens un stikla elementi gan iekšējai apdarei, gan elegantām māju fasādēm. Mājokļa iekārtošanai varēs atrast kā klasiskus, tā arī šobrīd aktuālus interjera elementus.

Izstādē “Māja I” varēs atrast siltumtehniskos risinājumus gan privātmājām, gan centralizētajai siltumapgādei un ražošanas procesiem. No gravitācijas granulu kamīna, kurš ar vienu tvertnes uzpildi autonomi darbojas diennakti, un apkures sistēmas vadības automātikas līdz pat ekoloģiskam iekuram, saules kolektoriem un konsultācijām par elektroenerģijas efektīvu izmantošanu.

Izstādē varēs izvēlēties kvalitatīvas un mūsdienīgas modeļu un paneļu mājas, kā arī funkcionālas dārza mājas. Būs arī iespēja izvēlēties modernās tehnoloģijas mājas iedzīvotāju ērtībai un drošībai – gudro māju sistēmas, dūmu detektorus, iebūvēto putekļsūcēju sistēmas, energoefektivitātes, videonovērošanas un apsardzes sistēmas.

Šogad īpaša uzmanība tiks pievērsta teritoriju labiekārtošanai un palīgēku būvniecībai, tāpēc īpaši gaidīti ir reģionu iedzīvotāji. Piedāvājumā būs gan pagrabu ierīkošanas, žogu un vārtu, dīķu izveides un piekrastes labiekārtošanas risinājumi, gan terases, siltumnīcas, verandas, puķu podi, dārza konstrukcijas, bērnu rotaļu laukumi, dārza mēbeles, bruģakmens, kamīni un pat ekskluzīvi uguns galdi un ziemas dārzi.

Izstādē “Māja I 2019” pirmo reizi tiks pārstāvēta meliorācijas joma. Varēs konsultēties pie meliorācijas speciālista un uzzināt vairāk par sniegtajiem pakalpojumiem: hidromeliorāciju, dīķu rakšanu, nogāžu nostiprināšanu un lietusūdens novadīšanu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.