Menu
 

Izklaides un miera zona Birštonā

  • Autors:  Apmaksāta publikācija
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Vai esi kādreiz sapņojis nokļūt Centrālā parkā, kas atrodas Ņujorkā? Savvaļa, pļavas, koki, ūdens kaskādes... Lai gan šie vārdi simbolizē dabiskumu, viss ir radīts ar cilvēka rokām. Birštonā ir dabīgi izveidojies Centrālais pilsētas parks, ar ko var tiešām lepoties!

Veselības oāze

Birštonas centrālais parks ir izvietots 25 hektāru lielā mežā, kur netika izcirsts neviens koks. Tas garantē ļoti labu un tīru gaisu parka apmeklētājiem. Gaiss parkā ir īpašs arī tādēļ, ka šajā teritorijā ir izveidots minerālūdens iztvaikošanas tornis, kas rada jūras klimatu pat 50-80 m rādiusā! Atvērtais ūdens iztvaikošanas paviljons un priežu meža gaiss ir lielisks palīgs cīņai ar elpošanas ceļu slimībām!

Izklaižu zona

Bez vides tīrības kūrorta iedzīvotājus un viesus iepriecinās lieliskas vietas aktīvai atpūtai. Parkā atradīsiet aprīkojumu dažādiem sporta veidiem – no basketbola, trenažieriem līdz pakavu mešanai. Parks iepriecina ar pastaigu takām, kas paredzētas ne tikai pastaigām, bet arī aktīvai laika pavadīšanai ar velosipēdu. Pavadot laiku parkā, Birštona aicina apskatīt slaveno Lietuvas mākslinieku skulptūras.

Parks ir slavens arī ar savu miera zonu, kur var ne tikai mierīgi palasīt grāmatu, bet arī ieraudzīt vāverītes, meža putnus. Birštonas centrālais parks piemērots katra ceļotāja gaumei!

Vairāk informācijas: www.aplinkmarias.lt/en/sightseeing-places/birstonas-central-park

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.