Menu
 

Foto: Ropažu novadā finišējis "ZZ čempionāts"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Trīs dienas sporta kompleksā “333” Ropažu novadā norisinājās Latvijas skolēnu sporta un prāta spēļu “ZZ čempionāta” (ZZČ) fināls trijās klašu grupās. “Grand Prix” balvu un ceļojumu uz Budapeštu izcīnījusi Ogres sākumskolas 6.b klase, Jelgavas Spīdolas ģimnāzijas 9.kom klases komanda un Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Inženierzinātņu vidusskolas 10.klase.

Pēc pasākuma rīkotāji datiem, “ZZ čempionātam” 13.sezonā bija reģistrējušās vairāk nekā 1650 klases un piedalījās apmēram 30 000 skolēnu, bet lielajam finālam kvalificējās 540 klases (180 katrā klašu grupā) un 15 000 bērnu un skolotāju.

Pierīgas skolu klasēm šoreiz starp laureātiem galvenajā vērtējumā iekļūst neizdevās, taču vairākas guva atzinību Brīvo aktivitāšu zonā, kur bija iespēju pārbaudīt zināšanas un intuīciju par veselības, drošības un attiecību jautājumiem. SEB balvu – 333 eiro klases ekskursijas organizēšanai – ieguva Ķekavas privātās pamatskolas “Gaismas tilts 97” 6.klase un Ikšķiles vidusskolas 11.klase, bet Rīgas Stradiņa universitātes balvu – mērķtiecības un precizitātes treniņa komplektu “Trāpi mērķī” – Ķekavas vidusskolas 6.c klase un Sējas pamatskolas 8.klase.

Fināla dalībnieku vidū Pierīgu pārstāvēja klases no Ādažu, Babītes, Baldones, Baložu, Berģu, Carnikavas, Ikšķiles, Jaunmārupes, Krimuldas, Ķekavas, Laurenču, Mālpils, Mārupes, Murjāņu, Olaines, Ropažu, Salaspils, Saulkrastu, Sējas, Siguldas, Ulbrokas, Vangažu un Zvejniekciema skolām.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.