Menu
 

Sestdiena, 07 Decembris 2019

Sešas idejas, kā izrotāt svētku galdu

Centrālā vieta mājās, kur ģimene pulcējas Ziemassvētkos, ir svētku galds. To rotājot, bieži vien aprobežojamies ar minimāliem risinājumiem – uzklājam galdautu un uzliekam svētku glāzes un svečturus. Taču pavisam vienkārši var panākt arī krāšņāku rezultātu.

Lasīt vairāk...

Nākamgad par ģimenes ārsta apmeklējumu daļai iedzīvotāju varētu nākties maksāt vairāk

Nākamgad samazināsies vai pieaugs vairāki pacientu līdzmaksājumi, tostarp par ģimenes ārsta apmeklējumu daļai iedzīvotāju būs jāmaksā divi eiro līdzšinējo 1,42 eiro vietā, savukārt līdzmaksājums par speciālista konsultāciju samazināsies, to paredz Veselības ministrijas (VM) izstrādātie grozījumi "Veselības aprūpes pakalpojumu organizēšanas un samaksas kārtība".

Lasīt vairāk...

"Kodola" receptes: piparu kūkas un piparu rieksti

Lēnām caur adventes laiku tuvojoties Ziemassvētkiem, sākam domāt arī par tradicionālo cienastu – zirņiem ar speķi, cūkas šņukuru, labi pagatavotu karpu... un piparkūkām, kuras tagad veikali piedāvā dažādās cenās, formās un kvalitātē. Bet vai interesantāk nebūtu pamēģināt tās pagatavot pašiem? Lūk, trīs receptes no 1939. gadā izdotās pavārgrāmatas “Ēdieni no iekšzemes produktiem”!

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.