Menu
 

Ceturtdiena, 23 Februāris 2023

Policija aptur "Porsche" vadītāju, kurš pa Jūrmalas šoseju traucās ar ātrumu 196 km/h

Mārupes novadā, uz autoceļa Rīga – Ventspils, Valsts policijas Satiksmes drošības pārvaldes Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieku uzmanību piesaistīja kāda “Porsche” markas automašīna, kas, pabraucot garām fotoradaram, uzreiz strauji palielināja braukšanas ātrumu.  Vietā, kur atļautais ātrums ir 90 km/h, tā brauca ar 196 km/h, tātad pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu par vairāk nekā 100 km/h.

Lasīt vairāk...

Policija pabeigusi izmeklēšanu par nelikumīgu cigarešu realizāciju Salaspilī un noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu

22.februārī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes (VP RRP) Salaspils iecirkņa amatpersonas Nodokļu un muitas lietu prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai nosūtīja kriminālprocesu pret organizētu grupu septiņu cilvēku sastāvā par tabakas izstrādājumu realizāciju lielā apmērā organizētā grupā un par noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizēšanu lielā apmērā organizētā grupā.

Lasīt vairāk...

Guntis Grūbe: Visa pamatā ir jābūt profesionalitātei un godīgumam

Vīrs ar mugurkaulu un savu stāju, pozīciju, bez jelkādas pozas. Sava doma, savs viedoklis par visu. Spēcīga personība, nebaidās atzīt arī alošanos, jo, kā pats saka, tikai idiots nemainās. Nevienam neizdabā. Dažkārt arī mūsu domas īsti vai pagalam nesakrīt, bet tas nav traucējis sarunāties, jo strīdos dzimst patiesība. Par vienu esmu pārliecināts – Guntis Grūbe ir personība ar pilsoniski aizraujošu, dedzīgu dabu, patriots, strādīgs, joprojām rosīgs, dažkārt ar asu, ironisku mēli, kas pamato argumentēti. Tālab ir vērts aprunāties. Par visu ko.

Lasīt vairāk...

Tiesībsargs: Sliktas pārvaldības cena – drauds iedzīvotāju veselībai un labklājībai

Labas pārvaldības principa īstenošana nav tikai demokrātiskas, tiesiskas un sociāli atbildīgas valsts pienākums. Tās neievērošana var ne tikai valstij izmaksāt dārgi, bet arī negatīvi ietekmēt iedzīvotāju veselību, drošību un labklājību. To uzskatāmi parāda Eiropas Komisijas vēršanās tiesā pret Latviju par invazīvo svešzemju sugu neierobežošanu.

Lasīt vairāk...

"Čučumuižas" 30 gadu jubilejas tūre "Zem Lielā rūķa mices" apmeklēs arī Siguldu un Ulbroku

“Čučumuiža” ar visiem Čučumuižas rūķiem, krustmāmiņu un pārējiem rūķu zemes iemītniekiem pirmo reizi pošas tūrē pie Latvijas bērniem, lai kopā nosvinētu Čučumuižas 30 gadu jubileju ar īpašu koncertizrādi “Zem Lielā rūķa mices”. Pirmā izrāde 26.martā plānota Kultūras centrā “Siguldas devons”, bet 18.aprīlī būs skatāma un klausāma Kultūras centrā “Ulbrokas pērle”.

Lasīt vairāk...

"Ziedot.lv": Latvijas iedzīvotāji un uzņēmumi kopš kara sākuma Ukrainas atbalstam saziedojuši 38 miljonus eiro

Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā Latvijas iedzīvotāji un uzņēmumi Ukrainas atbalstam ir saziedojuši 38 miljonus eiro. Palīdzībai Ukrainai iesaistījušies simtiem tūkstoši iedzīvotāju un tūkstošiem uzņēmumu. Ziedojumus veido naudas un tehnikas ziedojumi, lai sniegtu reālu un nepieciešamu palīdzību Ukrainas cīņā pret Krievijas iebrukumu, informēja labdarības organizācija “Ziedot.lv”.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.