Menu
 

Sestdiena, 04 Marts 2023

Kamaniņu braucēji sezonas noslēgumā sadalījuši Latvijas čempionāta medaļas (papildināta)

  • Publicēts Sports

Noslēdzot 2022./23.gada sezonu, Latvijas kamaniņu braucēji sestdien Siguldā aizvadīja savstarpējās cīņas, sacenšoties par Latvijas čempionāta medaļām. Čempionu titulus izcīnīja Kristers Aparjods no Saulkrastiem, Elīna Ieva Vītola no Siguldas, Mārtiņš Bots un Roberts Plūme no Ropažiem, kā arī Anda Upīte no Siguldas un Sanija Ozoliņa no Rīgas.

Lasīt vairāk...

"SEB banka": Pieaudzis to iedzīvotāju skaits, kuri plāno sākt investēt finanšu instrumentos

Šogad ir pieaudzis to iedzīvotāju skaits, kuri tuvāko sešu mēnešu laikā plāno vai apsver iespēju sākt investēt naudu dažādos finanšu instrumentos, liecina “SEB bankas” veiktā aptauja. Šobrīd dažādos finanšu instrumentos investē 36% Latvijas iedzīvotāju, bet tuvākā pusgada laikā šādu iespēju apsver vēl teju piektā daļa jeb 18% to, kuri līdz šim nav ieguldījuši savu naudu.

Lasīt vairāk...

Jānis Vanks: Kādas mācības drošākai braukšanai ziemā esam ieguvuši šogad?

Ziema vēl negrasās atkāpties, un, lai gan šogad tā neatnesa lielus, ilgstošus sniegputeņus vai bargu salu, ceļu satiksmes negadījumi neizpalika. Saskaņā ar Ceļu satiksmes drošības direkcijas datiem, situācija, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem,  ir nedaudz uzlabojusies, tomēr aizvien ir vairākas lietas, ko varam ņemt vērā, lai nākotnē braukšana ziemā būtu drošāka, īpaši runājot par stūrēšanu un bremzēšanu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.