Menu
 

Jaunajā "Kool Latvija" degvielas uzpildes stacijā pie Jūrmalas šosejas ieguldīti 1,3 miljoni eiro

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/KOOLLatvija Foto - facebook.com/KOOLLatvija

Pirmdien Jūrmalas šosejas (A10) malā Latvijas uzņēmums “Kool Latvija” atklājis desmito un līdz šim lielāko degvielas uzpildes staciju (DUS) ar septiņām degvielas uzpildes vietām, veikalu, kura platība sasniedz ap 200 kvadrātmetru, un āra terasi. Kopējās investīcijas DUS izstrādē sasniedz 1,3 miljonus eiro.

“Jaunatvērtā DUS veidota īpaši intensīvas satiksmes posmā, lai apmierinātu prasīgo Jūrmalas šosejas autobraucēju vajadzības pēc pakalpojuma ātruma, ērtībām, plašāka veikala produktu sortimenta un kvalitatīvas ēdināšanas,” teikts uzņēmuma paziņojumā.

Jaunajā vietā “Kool” klientiem tiek piedāvāts plašāks uz vietas gatavoto ēdienu klāsts, kas atbilst pilnvērtīgai ēdienreizei – klientu iecienīto brieža gaļas burgeri un “Kool” desu papildina grilēta cūkgaļas kakla karbonāde, zupa, kā arī vasarā aktuālie saldējumi un aukstie dzērieni. Brokastu piedāvājumā ir uz vietas gatavotas karstmaizes, beigeļi, un olu kultenis no bioloģiskām olām.

Lai arī pilnā sparā rit ceļa sakārtošanas remontdarbi, jau trešdien būs pabeigta brauktuves izbūve uz DUS tieši no Jūrmalas šosejas. Nedēļas pirmajās dienās autobraucēji var iebraukt DUS no Babītes puses.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.