Menu
 

"Arco Real Estate": Jūlijā augušas sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē un Salaspilī

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Šā gada jūlijā augušas sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē un Salaspilī, savukārt Kauguros un Jelgavā tās nav mainījušās, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Ogres sērijveida dzīvokļu cenas jūlijā palielinājās par 0,7% un dzīvokļu vidējā cena sasniedza 642 eiro par kvadrātmetru. 2019.gadā dzīvokļu cenas Ogrē kopumā palielinājās par 7%.

Salaspilī dzīvokļu cenas palielinājās par 0,6% un sērijveida dzīvokļu vidējā cena Salaspilī jūlijā palielinājās līdz 674 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2019.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 3%.

Kauguros 2019.gada jūlijā sērijveida dzīvokļu cenas nemainījās. Dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena saglabājās 600 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2019.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 6%.

Arī Jelgavā dzīvokļu cenas šā gada jūlijā nemainījās. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena jūlijā bija 522 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2019.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 4%.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.