Menu
 

"Sabiedrības Mārupe" apgrozījums pērn saruka par 11%

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Dārzeņu audzētājs SIA "Sabiedrība Mārupe" pagājušā gadā strādāja ar 5,197 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa saruka vairākkārt līdz 9049 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka kompānija aizvadītajā gadā turpināja iepriekšējos gados uzsāktos darbus pie optimizācijas.

2019.gadā kompānija maksimāli plāno izmantot esošās ražošanas tehnoloģijas, kā arī pievērst uzmanību produkcijas audzēšanas tehnoloģiju pilnveidošanai.

Tajā pašā laikā "Sabiedrības Mārupe" vadība uzsver, ka tās ražošana lielā mērā ir atkarīga no Latvijas un Eiropas Savienības saistītās likumdošanas prasībām un veiktajām izmaiņām, kas var ietekmēt ražošanas izmaksas, saražotās produkcijas standartu izmaiņas un citas lietas.

Jau ziņots, ka "Sabiedrība Mārupe" 2017.gadā strādāja ar 5,837 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,7% mazāk nekā gadu iepriekš, kompānija guva peļņu 1,346 miljonu eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Kompānija "Sabiedrība Mārupe" reģistrēta 1992.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2,656 miljoni eiro. Uzņēmuma pamatdarbība ir lauksaimniecības produkcijas ražošana un tirdzniecība, kā arī ar lauksaimniecību saistīto pakalpojumu nodrošināšana. Uzņēmums pieder vairākām privātpersonām.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.