Menu
 

Mārupē atvērta jauna "Euroaptiekas" tīkla aptieka

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustratīvs attēls: "Euroaptieka" Ilustratīvs attēls: "Euroaptieka"

Kopš pirmdienas, 19. augusta, Lielajā ielā 19, Mārupē, apmeklētājiem durvis vērusi jauna “Euroaptieka”. Tā atrodas aptiekas “Figaro” vietā, kuru iegādājusies “Euroaptieka”, tādējādi paplašinot “Euroaptiekas” tīklu, informē uzņēmuma Mārketinga nodaļas vadītāja Lelde Rassa-Apsīte.

“Jaunā aptieka atrodas vietā, kur novērojama intensīva cilvēku plūsma, – blakus atrodas fizioterapijas centrs, ārstu prakses, bērnudārzs. [..] Tā kā blakus atrodas arī jauno māmiņu atbalsta centrs, tas iedvesmoja mūs šajā aptiekā paplašināt kosmētikas līdzekļu un jaunajām māmiņām noderīgu produktu sortimentu,” atklāj “Euroaptiekas” valdes priekšsēdētāja Nataļja Zaharova.

74 kvadrātmetrus plašajās telpās klientus apkalpos divi farmaceiti. Pagaidām aptieka būs atvērta apmeklētājiem darba dienās no plkst. 9.00 līdz 19.00, taču optimālais darba laiks vēl tiks izvērtēts, ņemot vērā mārupiešu dienas ritmu un pieprasījumu, skaidro L. Rassa-Apsīte.

“Euroaptieka” Mārupē ir otrā šogad atvērtā zīmola aptieka. Tās darbības uzsākšana palielinājusi “Euroaptieku” skaitu Latvijā līdz 56 aptiekām, atzīmē uzņēmuma pārstāve.

Aptieku tīkls “Euroaptieka” ir zāļu mazumtirdzniecības uzņēmums, kas Latvijā darbojas kopš 2001. gada. “Euroaptieka” ir daļa no uzņēmuma “Euroapotheca Group”, kas ir lielākais zāļu mazumtirdzniecības tīkls Ziemeļeiropā un apvieno vairāk nekā 660 aptiekas un 3,8 tūkstošus darbinieku Zviedrijā, Polijā un Baltijas valstīs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.