Menu
 

"Barbora.lv" šogad plāno samazināt plastmasas patēriņu par 20%

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

No 3.septembra pārtikas interneta veikalā “Barbora.lv” pirkumus iespējams saņemt papīra maisiņā. “Barbora.lv” šogad izvirzījusi dabai draudzīgu mērķi – samazināt plastmasas patēriņu par 20%. Lai īstenotu plānoto, iedzīvotājiem veicot pasūtījumu internetā, uzņēmums aicina kā iepakojuma veidu izvēlēties papīra maisiņu.

Lai samazinātu plastmasas patēriņu un veicinātu papīra maisiņu ieviešanu, “Barbora.lv” veikusi vairākus izpētes pasākumus. Uzņēmumā stāsta, ka pārskatīta esošo procesu efektivitāte, tajā skaitā analizēts iepakojumu kopējais patēriņš. Rezultātā kā mērķis izvirzīts samazināt ne vien piegādes preču iepakojumu daudzumu, bet arī plastmasas izmantošanu, iepakojot atsevišķas preces.

“Barbora.lv” norāda, ka ir par efektīvu iepirkšanos, tajā skaitā par laika un finanšu resursu ekonomiju. Izvēloties iepirkties interneta veikalā, iespējams ekonomēt līdzekļus, jo klients pirkumu izvēli veic krietni pārdomātāk. Iepērkoties internetā, ir ievērojami mazāka vēlme iegādāties “impulsa preces”, līdz ar to klients nepērk tik daudz produktu, tādējādi samazinot arī kopējo atkritumu daudzumu dabā.

Pārtikas interneta veikals “Barbora.lv” apkalpo katru ceturto Rīgas un tās apkārtnes mājsaimniecību. Tā veic piegādes Rīgā, Jūrmalā, Salaspilī, kā arī Pierīgā – Baložos, Dreiliņos, Sauriešos, Babītē, Carnikavā, Garkalnē, Ķekavā, Mārupē, Olainē, Stopiņos, Gaujā, Kadagā un Siguļos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.