Menu
 

"Madara Cosmetics" investē pusmiljonu eiro jaunā dekoratīvās kosmētikas līnijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/madaracosmetics Foto - facebook.com/madaracosmetics

Organiskās kosmētikas ražotājs " Madara Cosmetics" izstrādājis jaunu dekoratīvās kosmētikas līniju " Madara organic makeup", kuras sastāvā ir 36 toņu produkti: viegli mirdzošs tonālais krēms, mirdzošs izgaismotājs, acu un vaigu ēnas, uzacu pomāde, mitrinošs lūpu spīdums, izgaismojošs korektors. Līnijas izveidē un produktu ražošanas aprīkojumā investēts vairāk nekā pusmiljons eiro.

Līnija radītā sadarbībā ar grima māksliniecēm Viktoriju Breikšu un Linu Veiszu. Visi produkti radīti no dabīgām un ētiski iegūtām izejvielām. Uzņēmumā informēja, ka to cenas ir no 19 līdz 33 eiro par vienību.

"Es vēlējos radīt iespēju vizuāli izpausties un kopt ādu vienlaikus, tāpēc sadarbībā ar grima māksliniecēm radījām šo dekoratīvās kosmētikas līniju. Gribam parādīt, ka dabiskumam nav nekā kopīga ar blāvumu vai garlaicību, un, jaunāko tehnoloģiju iedvesmoti, industrijai esam pieteikuši spilgtu, krāsainu, iedvesmojošu un reizē cilvēkam drošu organisko make-up," izteikusies uzņēmuma valdes locekle un zīmola produktu autore Lotte Tisenkopfa-Iltnere.

Līnija pirmzirādi piedzīvoja Parīzes modes nedēļā 24. septembrī, kad pēc somu grima mākslinieces Dženijas Džensones iniciatīvas produkcija tika izmantota franču zīmola "Dawei" modes skate.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.