Menu
 

Latvijas labākais veikals "Drogas" – Siguldā

Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Par labāko veikalu “Drogas” Latvijā šogad atzīts veikals Siguldā, Vidzemes šosejā 16. Balvā par izcilo darbu veikala vadītāja Evija Nabaža saņems braucienu uz Guandžou pilsētu Ķīnā, kur piedalīsies AS “Drogas” mātes uzņēmuma “A.S. Watson Group” grandiozajā Pasaules labāko veikalu apbalvošanas ceremonijā kopā ar šīs mazumtirdzniecības grupas kolēģiem no visas pasaules.

AS “Drogas” iekšējā konkursā, kas norisinājās jau ceturto reizi, sīvā konkurencē 2019.gada garumā sacentās visi Latvijas un Lietuvas “Drogas” mazumtirdzniecības tīkla veikalu kolektīvi. Lai iekļūtu finālā, veikaliem bija jāuzrāda izcili darbības rādītāji dažādos aspektos – sākot ar ikdienišķu kārtības ievērošanu un beidzot ar augstiem pārdošanas, klientu apkalpošanas rezultātiem un ļoti labām atsauksmēm no veikala klientiem.

Veikalu-finālistu komandas konkursa noslēgumā saņēma izaicinošus papildu uzdevumus, kuros bija jāpierāda spēja saliedēt spēkus, čakli piedaloties dažādās uzņēmuma iekšējās komunikācijas un sociālās atbildības aktivitātēs, kā arī jāsagatavo prezentācija par tēmu “Kāpēc esam labākais veikals?”, kas pārliecinoši jāprezentē milzīgas kolēģu auditorijas priekšā. Labāko Latvijas veikalu pirmajā trijniekā šogad iekļuva arī “Drogas” veikals Cēsīs, Raiņa ielā 26/28, un Rīgā, Biķernieku ielā 143.

“To var paveikt tikai visa komanda kopā, tādēļ liels paldies maniem kolēģiem par lielisko darbu un atbalstu! Biju ļoti pārsteigta par uzvaru. Līdz pat asarām, dzirdot savu vārdu! Jo mūsu mērķis bija piedalīties, būt aktīviem, nevis uzvarēt. Prieks, ka izturējām līdz galam un nenolaidām rokas – īpaši konkursa finālā, kad vairāki darbinieki slimoja. Tad tiešām izjutām, ka esam “viens par visiem, visi par vienu” un varam gāzt kalnus,” izteikusies 2019.gada labākā veikala “Drogas” Latvijā vadītāja Evija Nabaža:

Brauciens uz Ķīnu 2020. gada martā sakritīs ar Evijas 10 gadu darba jubileju “Drogas“ veikalā Siguldā, kur pēdējos divus gadus viņa ieņem veikala vadītājas amatu. Tas būs Evijas pirmais lidojums un, tāpat kā Lietuvas labākā “Drogas“ veikala vadītājai Laurai Grigalauskienei, tālākais ceļojums dzīvē.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.