Menu
 

Mārupes novadā aizvadīts skolēnu mācību uzņēmumu gadatirgus "Cits bazārs"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: www.marupe.lv Foto: www.marupe.lv

15. februārī Mārupes novadā "Biznesa vēstniecības" telpās sadarbībā ar "Junior Achievement Latvia" notika skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) reģionālais gadatirgus "Cits bazārs", kurā piedalījās 32 SMU no dažādām Latvijas skolām. Skolēni gan tirgojās, gan sacentās sešās nominācijās divās – pamatskolu un vidusskolu – grupās, gūstot pieredzi saskarsmē ar pircējiem un jaunus kontaktus ar vienaudžiem un domubiedriem, informē Mārupes novada pašvaldībā.



Nominācijā “Sociāli atbildīgs uzņēmums” pamatskolu grupā uzvarēja "Pet’s Spot" (Madonas pilsētas vidusskola), bet vidusskolu grupā – "izJŪtI" (Rīgas Valsts 2. ģimnāzija); nominācijā “Uz zināšanām balstīts produkts” uzvarēja "Kamelle" (Jaunmārupes pamatskola) un "Solar Power" (Mārupes Valsts ģimnāzija); nominācijā “Labākā dāvana” – "LAITHING" (Tukuma 3. pamatskola) un "Ecostorage" (Rīgas Valsts 1. ģimnāzija); nominācijā “Labākais stends” – "Just Boys" (Mārupes pamatskola) un "LAITE" (Mārupes Valsts ģimnāzija); nominācijā “Labākā pārdošanas komanda” – "Pērļu četrinieks" (Mārupes pamatskola) un "Čill" (Mārupes Valsts ģimnāzija); savukārt nominācijā “Inovatīva biznesa ideja” – "KVIK" (Mārupes pamatskola) un "Solar Power" (Mārupes Valsts ģimnāzija).

Kā vēsta pašvaldības pārstāvji, tika piešķirtas arī žūrijas simpātiju balvas: "Good Ideas" un "Lil Chips" ieguva lidostas “Rīga” simpātiju balvu; "Kech", "See Slime" un "TripieX" saņēma "Pierīgas partnerības" simpātiju balvu; bet "Odziņas", "SPICEDOWN" un "TripleX" saņēma balvu no Mārupes novada domes. "Biznesa vēstniecības" speciālbalvas ieguva "Just Boys" (Mārupes pamatskola) un "Quotte" (Mārupes Valsts ģimnāzija).

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.