Menu
 

"Kokaudzētavas Baltezers" apgrozījums pagājušajā gadā pieauga par 13,8%

  • Autors:  LETA
Foto: www.facebook.com/baltezers.lv Foto: www.facebook.com/baltezers.lv

Stādu pavairotāja, audzētāja un tirgotāja "Kokaudzētava Baltezers" apgrozījums pagājušajā gadā bija 663 548 eiro, kas ir par 13,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 22 821 eiro, pretēji zaudējumiem gadu iepriekš, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka "Kokaudzētavas Baltezers" valde uzņēmuma saimniecisko darbību aizvadītajā gadā vērtē pozitīvi, jo ir sasniegta finansiālo rādītāju augšupeja.

Tāpat vadības ziņojumā atgādināts, ka uzņēmums ir pārorientējies no augu audzēšanas zemē uz augu audzēšanu podos, kas ļauj efektīvāk un kvalitatīvāk apkopt augus, tos ērtāk pārvietot un eksportēt ar ievērojami mazākiem darba spēka ieguldījumiem. Kompānija ir iegādājusies arī jaunas laistīšanas un augu barošanas sistēmas, kas paaugstina darba apmēru, efektivitāti un kvalitāti, neiesaistot darba spēku. 

"Kokaudzētava Baltezers" vadība informē, ka uzņēmums regulāri labiekārto un apzaļumo teritoriju un iegulda tehnoloģijās, lai celtu konkurētspēju savā nozarē un piesaistītu ne tikai Latvijas, bet arī kaimiņvalstu klientus.

Kompānija plāno turpināt piesaistīt jaunus klientus, organizēt atvērto durvju dienas, piedaloties stādu parādēs un gada tirgos, sekmēt finansiālo rādītāju augšupeju un uzkrāt profesionālo pieredzi. "Kokaudzētavas Baltezers" valde ir uzstādījusi arī jaunus stratēģiskos un budžeta mērķus saimnieciskās darbības augšupejas sekmēšanai 2020. gadā.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka 2018. gadā kompānija strādāja ar 582,933 eiro apgrozījumu un 23 811 eiro zaudējumiem. SIA "Kokaudzētava Baltezers" reģistrēta 1992. gadā, un tās pamatkapitāls ir 624 540 eiro. Tās vienīgais īpašnieks ir Varis Kazaks. Tās darbība ir stādu pavairošana, audzēšana un tirdzniecība.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.