Menu
 

Babītē un Ķekavā atklātas jaunas "Virši" degvielas uzpildes stacijas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Attīstot savu klātbūtni Pierīgā, lielākais pašmāju degvielas tirgotājs “Virši” atklājis divas jaunas pilna servisa degvielas uzpildes stacijas (DUS) – Babītes un Ķekavas novados, paplašinot uzņēmuma tīklu līdz 63 spēka stacijām visos Latvijas reģionos.

Patlaban abas jaunatklātās stacijas jau nodrošina klientu apkalpošanu, visas diennakts garumā piedāvājot klientiem dažādu veidu degvielu (98 un 95E markas benzīns, dīzelis un autogāze (LPG)), kā arī “AdBlue” šķidrumu izplūdes gāzu attīrīšanai, izlejamo vējstiklu šķidrumu, gaisu un ūdeni automobiļa apkopei, vēsta uzņēmumā. Savukārt ērta atpūtas zona un veikala piedāvājums nodrošina plašu silto ēdienu, uzkodu un dzērienu izvēli ikvienam autovadītājam un viņa ceļabiedriem.

“Mērķtiecīgi paplašinot savu darbību Latvijas reģionos, stratēģiski vēlamies augt arī Rīgā un tās apkaimē, tāpēc divu jaunu staciju atklāšana – Babītē un Ķekavā – ir vēl viens solis šajā virzienā,” paudis “Virši” izpilddirektors Jānis Vība.

“Ar Babītes DUS atklāšanu mēs spersim kārtējo soli arī pretī saspiestās dabasgāzes jeb CNG infrastruktūras attīstībai Latvijā – plānojam, ka pavasarī šajā DUS būs nodrošinātas arī CNG uzpildes iespējas. Tādējādi Babītes DUS drīzumā kļūs par trešo saspiestās gāzes uzpildes staciju Latvijā.“

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.