Menu
 

"Riekstu kalna" apgrozījums iepriekšējā finanšu gadā pieauga par 6%

  • Autors:  LETA
Foto: www.facebook.com/Riekstukalns Foto: www.facebook.com/Riekstukalns

Baldones novada slēpošanas trases "Riekstukalns" īpašnieks SIA "Riekstu kalns" iepriekšējā finanšu gadā no 2018. gada 1. novembra līdz 2019. gada 31. oktobrim strādāja ar 1,175 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa saruka par 17,3% – līdz 224 764 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka 2019. gada vasara bija pirmā, kad uzņēmums sāka piedāvāt dažādas vasaras atrakcijas, tādējādi sadalot riskus, ja nelabvēlīgas ziemas dēļ būtu nepietiekoši ieņēmumi no slēpošanas pakalpojumu sniegšanas, lai turpinātu darbību.

"Riekstu kalna" vadība norāda, ka aizvadītais finanšu gadu kompānijai ir bijis viens no veiksmīgākajiem tās pastāvēšanas vēsturē, noslēdzoties ar 224 764 eiro peļņu, kas apliecina slēpošanas centra spēju apkalpot lielu cilvēku plūsmu īsā periodā, kā arī liecina par piemērotiem laika apstākļiem, kas nodrošina vienmērīgu apmeklējumu un augstu apgrozījumu.

Kompānijas vadība norāda, ka, ņemot vērā īso ziemo Latvijā, kompānija pievērsīs lielu uzmanību slēpošanas centra operatīvajai atvēršanai, papildus iznomājot strāvas ģeneratorus, kas ļaus saražot vēl vairāk sniega laika vienībā, tādējādi atverot trases maksimāli īsā laika periodā.

Tāpat "Riekstu kalns" tuvākajos gados plāno atvērt trīs jaunas slēpošanas trases, kā arī pilnīgi jaunu, apjomīgu kameršļūkšanas trasi, kas būs drošāka un spēs uzņemt praktiski neierobežotu skaitu braukt gribētāju. Tāpat iecerēts eksperimentēt, atverot dažas vasaras atrakcijas ziemā, kas varētu palielināt apgrozījumu.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka finanšu gadā no 2017. gada 1. novembra līdz 2018. gada 31. oktobrim "Riekstu kalns" strādāja ar 1,108 miljonu eiro apgrozījumu un 271 727 eiro peļņu. Kompānija ir reģistrēta 2003.gadā un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Uzņēmums pieder Arvīdam Plintam, Ervīnam Kišuro, Nilam Aleksam un Guntaram Paškevičam.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.