Menu
 

Nodrošinās mediķiem ūdeni visas ārkārtas situācijas laikā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Dzērienu ražotājs SIA “Cido Grupa” ir vienojies ar Latvijas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestu (NMPD) par 56 Rīgas brigāžu un mobilo telšu personāla nodrošināšanu ar dzeramo ūdeni visas ārkārtas situācijas laikā. Pirmā piegāde notika piektdien.

Plānotais ziedojuma apjoms paredzēts, lai ārsti, medicīnas māsas un atbalsta personāls, kas ikdienu palīdz glābt dzīvības, tiktu nodrošināti ar vienu no pirmās nepieciešamības precēm, norāda uzņēmumā. Visu ārkārtas situācijas laiku ūdeni saņems 56 Rīgas NMPD brigādes un Covid-19 testu mobilo telšu personāls, kopumā ik dienas aptuveni 250 cilvēki.

“Apstākļos, kad valstī noteikts ārkārtas stāvoklis un mūsu mediķi ilgstoši strādā paaugstinātas slodzes apstākļos, vēlamies sniegt savu atbalstu un pateikties Latvijas mediķiem par viņu cīņu COVID-19 infekcijas izplatīšanās ierobežošanā. Aicinām ikvienu, kuram ir iespēja – palīdzēt, savukārt pārējos – neveicināt slimības izplatīšanos, bet ievērot visas speciālistu un valsts noteiktās rekomendācijas un prasības," saka “Cido Grupa” pārstāvis, Baltijas reģiona ražošanas un loģistikas direktors Paulis Dālbergs.

Nākamās dzeramā ūdens “Mangaļi” piegādes tiks nodrošinātas nepārtraukti, līdz situācija valstī stabilizēsies.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.