Menu
 

Jūrmalas dome uzņēmējdarbības projektu atbalstam atvēlēs 30 000 eiro

  • Autors:  LETA
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Jūrmalas pilsētas dome aicina uzņēmējus pieteikties līdzfinansējuma konkursam "Atbalsts ieguldījumiem uzņēmējdarbības attīstībai Jūrmalas pilsētā", liecina pašvaldības publicētā informācija.

2020.gada konkursa prioritātes ir jaunu, dekoratīvu apgaismojuma elementu ierīkošana Jūrmalas pilsētā, nodrošinot dažādu apgaismes objektu izveidi, tai skaitā interesantu Ziemassvētku apgaismojuma elementu izveidi. 

Tāpat kā prioritāte ir jaunu, izklaidējošu iekštelpu aktivitāšu izveide Jūrmalas iedzīvotājiem un viesiem, aicinot uzņēmējus izveidot jaunas vai papildināt jau esošas iekštelpu aktivitātes, paplašinot savu piedāvājuma klāstu pakalpojuma saņēmējiem vai uzlabojot tā saņemšanu, piemēram, izveidojot bērnu atpūtas stūrīti. 

Kopumā konkursā iespējams saņemt līdzfinansējumu 50% apmērā no attiecināmajām izmaksām projekta īstenošanai. Konkursa pieteikumu iesniegšanas termiņš ir 1.aprīlis, un projektu atbalstam dome kopumā atvēlēs 30 000 eiro.

Konkursā var pieteikties komersanti vai komersantu apvienības, kas reģistrēti Uzņēmumu reģistrā un kas projektu īstenos Jūrmalas pilsētas administratīvajā teritorijā, kuras īpašumā, nomā vai valdījumā ir publiski pieejami iekštelpu vai ārtelpu objekti un kuriem nav nodokļu parādu un nenokārtotu saistību pret pašvaldību. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.