Menu
 

Mēbeļu ražotāja "Kvist" apgrozījums pērn saruka par 2,7%

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Mēbeļu ražotājs "Kvist" pagājušajā gadā strādāja ar 36,587 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,7% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 60,7% un sasniedza 979 019 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka kompānija pagājušajā gadā turpināja optimizēt ražošanas procesus, kā arī iegādājās jaunas iekārtas un uzlaboja ražošanas telpas. Tostarp pērn kompānija ar Eiropas Savienības fondu līdzekļu atbalstu veica būtiskus ieguldījumus. 

Tāpat, pēc kompānijas vadības vēstītā, liela uzmanība pievērsta kopējai produktivitātes kāpināšanai. 

Pēc "Kvist" vadības ziņojumā minētā, pagājušajā gadā kompānija sasniedza plānoto apgrozījumu.

"Kvist" mērķis nākamajiem gadiem ir stabila attīstība, kā arī tiešo un netiešo izdevumu optimizācija, kas, ņemot vērā plānotās investīcijas, sniegs pozitīvus rezultātus nākotnē.

Pēc "Kvist" vadības ziņojumā teiktā, 2020.gadā kompānija plāno turpināt paplašināties, ieguldot ēkās un cilvēkresursos, kas nodrošinās iespējas ražot apjomīgākus pasūtījumus un piesaistīt jaunus klientus. 

2018.gadā "Kvist" strādāja ar 37,603 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 29,2% vairāk nekā gadu iepriekš, kā arī kompānija guva peļņu 609 125 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš.

Kompānija "Kvist" reģistrēta 2011.gadā, un uzņēmuma pamatkapitāls ir 422 268 eiro. Uzņēmums ir specializējies liekti līmētu mēbeļu, masīvkoka mēbeļu un mēbeļu detaļu ražošanā. "Kvist" ir daļa no starptautiskas uzņēmumu grupas, kurā iekļaujas arī "Kvist Industries" ar centrālo biroju Dānijā un divām ražotnēm – vienu, kurā tiek ražotas galda virsmas un otru, kurā norit darbs ar īpašiem projektiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.