Menu
 

Medusāpsis, Dullā Paulīne, Frī kartelis un Dūmiņš kūp – Pierīgas uzņēmējiem ar humoru viss kārtībā Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv/Lursoft
Foto - facebook.com/edienskazales Foto - facebook.com/edienskazales

“Lursoft” jau par tradīciju kļuvis Joku dienā apkopot iepriekšējā gadā dibināto uzņēmumu interesantākos nosaukumus. Arī šajā laikā, kad valda neziņa par daudzu biznesu turpmāko nākotni, pasmaidīt liek uzņēmēju radošais piegājiens savu jaundibināto firmu nosaukumu izvēlē. No pārējiem neatpaliek arī Pierīgas darbīgie ļaudis.

Ogres novadā kāds jau dibināšanas brīdī zinājis, ka viss ies no rokas, tāpēc nosaucis savu uzņēmumu par SIA “Zelta gads”, kam pievienojies arī kāds uzņēmējs no Daugavpils, reģistrējot mazumtirdzniecības uzņēmumu SIA “Ļoti labi”. Tiesa, kā rāda “Lursoft” dati, tik ļoti labi nemaz nav gājis, jo kopš šī gada marta sākuma uzņēmumam vairs nav aktuālu amatpersonu, savukārt nodokļu parāds pietuvojies 1000 eiro.

Rīgā mums ir arī savas SIA “Veiksmes dāmas”, SIA “Laimes aģenti” un pat SIA “Laimīgā krava”. Tikmēr Bauskas novadā, kamēr citviet tiek prātots par to, kā biznesu padarīt laimīgāku, viss ir pavisam mierīgi, jo pērn reģistrēta SIA “Pa mierīgo”.

Gadījumos, kad radošais lidojums tomēr nav īpaši augsts un plašs, var izlīdzēties ar nosaukumu, kas komentārus neprasa. Tā pagājušā gada aprīlī izdarījis arī kāds gados jauns uzņēmējs, nosaucot savu uzņēmumu par SIA “Kreatīvs Nosaukums”. Līdzīgi ir arī ar kādu Limbažu novadā reģistrētu uzņēmumu, kas aicina – SIA “Ienāc ir varianti”. Kad būsi ticis iekšā, tad arī uzzināsi, ar ko šis uzņēmums nodarbojas.

Starp “Lursoft” izvēlētajiem 2019.gadā reģistrēto uzņēmumu interesantākajiem nosaukumi ir arī pusotrs desmits Pierīgas novados reģistrēto SIA. Ādažus šajā sarakstā pārstāv “Dullā Paulīne”, Babīti – “Labākā izvēle”, Garkalni – “Medusāpsis” un “Koši pelēks”, Ikšķili – “Bez kaitēkļiem”, Inčukalnu – “Sporta spēks”, Ķekavu – “Ēdiens kā zāles”.

Mārupes novadā pierastu raduši uzņēmumi “Tēmturis” un “Fake taxi”, Olainē – “Ziedu spēks”, “Sociālais lifts” un “Mazais gudrinieks”, Salaspilī – “Informācijas stabilitāte”, Saulkrastos – “Mazā nagla”, Siguldā – “Dūmiņš kūp”, bet Stopiņos – “Frī kartelis”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.