Menu
 

"Food Union" izveidojis internetveikalu un sācis piegādes Rīgas reģionā un Jūrmalā

  • Autors:  LETA
Foto: www.facebook.com/FoodUnion Foto: www.facebook.com/FoodUnion

Piena pārstrādes uzņēmumu grupa "Food Union" izveidojusi internetveikalu www.pienaveikals.lv, un sākusi nodrošināt produktu piegādi uz mājām Rīgas reģionā un Jūrmalā, aģentūrai LETA informēja kompānijā.

""Food Union" grupas uzņēmumu Norvēģijā un Dānijā ilggadējā pieredze produktu piegādē uz mājām jau bija iezīmējusi mūsu plānus izmēģināt spēkus e-komercijā arī Baltijā. Pandēmijas ietekmes rezultātā pasteidzāmies ar ieviešanu un šajā mēnesī atveram internetveikalus arī Lietuvā un Rumānijā," sacīja "Food Union" vadītājs Eiropā Normunds Staņēvičs. Viņš arī norādīja: tas, cik nozīmīgs biznesa virziens šis būs, parādīs laiks un patērētāju paradumu maiņa pēckrīzes periodā. 

Internetveikalā šobrīd ir pieejami populārākie "Food Union" piena produkti, kā arī ir iespēja iegādāties citu vietējo ražotāju produkciju, piemēram, gaļu, olas, maizi. Taču "Food Union" plāno regulāri produktu sortimentu papildināt ar sezonai un pircēju interesēm atbilstošiem produktiem.

Šobrīd bezmaksas piegādes tiek veiktas Rīgā, Rīgas reģionā un Jūrmalā nākamajā dienā, ja pasūtījums veikts līdz plkst. 12.00. Preču piegādi no veiks "Food Union" kurjeri septiņas dienas nedēļā no plkst.9.00 līdz 18.00, pasūtījumu atvedot uz klientu norādīto adresi. Iespējama arī bezkontakta piegāde, atstājot preces pie klienta namdurvīm.

"Pakāpeniski plānojam papildināt produktu sortimentu un arī piegādes teritoriju līdz visai Latvijai. Taču sākotnējā posmā vēlamies novērtēt patērētāju vēlmes un vajadzības, kā arī noslīpēt loģistikas un klientu apkalpošanas nianses, kas mums kā ražotājam ir kas jauns," teica Staņēvičs. Par "Food Union" izveidotajā internetveikalā pasūtītajām precēm iespējams norēķināties tikai bezskaidrā naudā, veicot norēķinus pasūtījuma brīdī.

"Food Union" grupa apvieno trīs lielākos piena pārstrādes un saldējuma ražošanas uzņēmumus Latvijā – "Rīgas piena kombināts", "Valmieras piens" un "Rīgas piensaimnieks", kas šobrīd pievienots "Rīgas piena kombinātam".

Tāpat grupā ir lielākais saldējuma ražotājs Igaunijā "Premia", lielākais saldējuma ražotājs Dānijā "Premier Is" un saldējuma izplatītājs "Hjem Is", saldējuma ražotājs Norvēģijā "Isbjørn Is", saldējuma ražotājs Rumānijā "Alpin57Lux" un saldējuma ražotāji Baltkrievijā "Ingman Ice Cream" un Krievijā "Hladokombinat No.1". 2018.gadā "Food Union" atvēra arī divas piena produktu un bērnu pārtikas ražotnes Ķīnā. 

2018.gadā "Food Union" grupa Eiropā strādāja ar vairāk nekā 280 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 11% vairāk nekā iepriekšējā periodā, un vairāk nekā 9,8 miljonu eiro peļņu. Kompānijas pagājušā gada finanšu dati pagaidām nav publiskoti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.