Menu
 

LIAA vadītājs: Uzņēmēji meklē iespējas sākt darbu arī līdz šim neapgūtos eksporta tirgos

  • Autors:  LETA
Foto: LETA Foto: LETA

Latvijas uzņēmēji meklē iespējas sākt darbu arī līdz šim neapgūtos eksporta tirgos, aģentūrai LETA atzina Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Kaspars Rožkalns.

LIAA atgādināja, ka maijā aģentūra aizvadīja četru tiešsaistes semināru ciklu, kuros stāstīja par to, kas Covid-19 izraisītās krīzes laikā ir jāņem vērā eksportējošajiem uzņēmumiem. Semināros tika runāts par šā brīža situāciju 18 valstīs, kurās atrodas LIAA pārstāvniecības.

"Interese par eksportu joprojām ir dzīva. Uzņēmēji meklē jaunas iespējas arī līdz šim neapgūtos tirgos. Esam apkopojuši šo semināru laikā izteiktās uzņēmēju vēlmes un jau tuvākajā laikā piedāvāsim arī detalizētākus seminārus, veltot lielāku uzmanību katrai valstij atsevišķi," sacīja Rožkalns.

Tiešsaistes semināros LIAA pārstāvniecību vadītāji stāstīja par Covid-19 krīzes ieviestajām pārmaiņām, prognozēja situācijas turpmāko attīstību, iezīmēja eksporta iespējamos ierobežojumus un jaunās iespējas, kā arī norādīja uz LIAA piedāvāto atbalstu eksporta veicināšanas jomā. Seminārus tiešraidē noskatījās vairāk nekā 500 interesentu.

Tiem, kuriem nebija iespējas noskatīties seminārus tiešraidē, LIAA piedāvā seminārus noskatīties ierakstā www.youtube.com.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.