Menu
 

"Via Jurmala Outlet Village" Piņķos atklās augusta vidū

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

14.augustā Babītes pagasta Piņķos durvis vērs Eiropas līmeņa modes zīmolu "outlet" ciemats “Via Jurmala Outlet Village”. Baltijā šis būs pirmais "outlet" ciemats zem klajas debess, kas nodrošinās unikālu iepirkšanās pieredzi.

"Via Jurmala Outlet Village" ir vieta, kur visa gada garumā apmeklētājiem būs iespēja iegādāties pasaulē populāru un iecienītu zīmolu iepriekšējo sezonu un "outlet" konceptam īpaši veidotu kolekciju preces par 30 līdz 70% zemākām cenām. Ciemats atrodas nedaudz ārpus pilsētas, pie šosejas, kas savieno Rīgu un Jūrmalu.

Jau šobrīd zināms, ka "Via Jurmala Outlet Village" būs iespējams iegādāties tādu zīmolu preces kā "Hugo Boss", "Ermenegildo Zegna", "Guess", "Puma", "Tommy Hilfiger", "Ecco", "Stefanel", "Levi’s", "Camel Active", "Lee Wrangler", "Billionaire" un daudzus citus. Starp teju 100 zīmoliem galvenokārt būs pieejamas modes preces aktīva dzīves veida piekritējiem.

“Situācija, kas izveidojusies pasaulē saistībā ar koronavīrusa izplatību paguvusi ieviest būtiskas izmaiņas gandrīz visās dzīves sfērās,” stāsta projekta attīstītājs un uzņēmuma “Outletico” valdes loceklis Andrejs Dozorcevs. “Veselības drošības jautājums mums ir īpaši svarīgs. Vēlos atzīmēt, ka projekta unikalitāte slēpjas faktā, ka katram veikalam, kafejnīcai, restorānam un atpūtas vietai ir sava neatkarīga gaisa ventilācijas un kondicionēšanas sistēma,  kā arī sava ieeja.”

A.Dozorcevs norāda, ka, ņemot vērā situāciju, kad masu pasākumi valstī ir aizliegti, nav iespējams sarīkot lielus atklāšanas svētkus, kā bija plānots. Taču viņš ir pārliecināts, ka mājīgās kafejnīcas, restorānu terases, svaigais piejūras gaiss, kā arī Vidusjūras stila ēkas un ieliņas, apmeklētājiem garantēs lielisku atmosfēru un neaizmirstamus iepirkšanās svētkus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.